|

Salut, TPU. Am un telefon Samsung Galaxy A5 2016 si am cateva probleme (mai multe). I-am facut update la soft (da, stiu mare greseala) si am foarte multe probleme. Aplicatille imi dau de multe ori crash, am o problema cu bateria de fapt doua, cand telefonul e incarcat 90% sau 95% se incarca in maxim 30 de secunde la 100% si daca il scot din priza si-l folosesc maxim 15 secunde incepe sa se descarce imediat bateria, ma refer la faptul ca, daca stau doar in meniu si n-am nici o aplicatie deschisa. A doua problema la baterie ar fi faptul ca daca se descarca sub 15% mi se inchide si reporneste, dar ideea este ca imi face asa intr-una pana se descarca complet, nu-l pot opri sau daca-l bag la incarcat e degeaba, porneste se inchide, porneste se inchide (nu-mi face mereu problema aceasta, da' de cateva zile tot am problema ) s-a.m.d. Cand ii dau restart, de fiecare data imi zice "RCPComponents has stopped working''. Mai am de mentionat faptul ca de multe ori, imi ia orazna soft-ul si incepe sa-mi deschida meniul, imi opreste/reporneste muzica intr-una, daca am ecranul oprit imi tot baga codul pentru deblocare, adica incearca, nu stiu cum exact sa ma exprim ( la fel, aceasta probleme nu apare mereu). Ce-mi sugerati, sa-l bag in service, ma gandesc sa-l duc la Orange de unde l-am cumparat sau la un service Samsung. Ideea este ca am nevoie de telefon (nu pentru jocuri sau ceva de genul, mai mult pentru mesaje/apeluri), daca ar fi sa-l duc la Samsung imi pot face ei reset la soft (nu sa-l reseteze la setarile din fabrica), adica la vechiul Android, nu la Marshmallow si daca ar fi sa-l ia cateva zile imi dau ei alt telefon pentru folosire? Sau ar putea sa-l schimbe direct?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Du-te unde ai cumpărat device-ul. Nu ti-l înlocuiește. Îți face un downgrade. Ti-l readuce la versiunea anterioară. Nu primești alt telefon sa-l folosești cat timp el asta in service.
Și când completează procesul verbal pentru trimitere în garanții fii foarte atent de bifează și ce scrie in el aia de la Orange.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am uitat să-ți spun... Să ceri downgrade că dacă scrie resoftare îți bagă ultima versiune de Android.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează