|

Salut TPU! As dori sa imi cumpar un telefon nou si pot alege dintre: Sasmung galaxy s2 si iPhone 4s. Ce ati alege si de ce. Cel mai complet raspuns primeste funda.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Galaxy S2.
De ce?
Procesor mai bun, ecran mai mare, android mai bun decat IOS.
De ce android mai bun ca IOS?
Android poate fii rootat, customizat dupa bunul plac, aplicatii mai multe gratuite in GooglePlay (sau Magazin Play), in plus, aplicatiile platite se iau gratuite de pe aplicatia "Applanet".
Funda?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Iphone deoarece este mai tare la specificatii si ios-ul este cel mai bun sistem mobil din lume ii poti face jirlbracke si iei apicatii gratis.Si este foarte bun la tot ce vrei. Androidul daca nu ii face root nu va merge bine si se va bloca si v-or aparea jocuri in 3d si super HD SI ANDROIDUL VA DISPAREA. FUNDA? P.S tongueE IPHONE O SA MEARGA ORICE JOC.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bogboy101):

Iphone nu e mai bun la specificatii, ios nu e cel mai bun sistem din lume, nu e foarte bun la tot ce vrei (ex. nu se poate costumiza), jocurile 3d o sa mearga si pe android si super HD, si android nu va disparea. Pe yoda.ro scrie (sunt niste statistici) ca in 2017 vor fi 1, 5 miliarde de device-uri cu android asa ca... Pa pa Apple. Cei mai prosti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Samsung galaxy 2S
De ce?
Pentru ca e mai mare, camera e mai mare si Android e mai bun ca iOS.
De ce e mai bun Android?
Pentru ca Android te lăsa sa iei tu decizile, daca nu iti place Safari de pe iOS si vrei sa il înlocuiesti cu Google Chrome sau Opera nu poti.eu am avut un Samsung in mana si un iPhone si imi place la Samsung(Android) ca poti sa il costumizei cum vrei si așa e mai distractiv, mai multe aplicații gratis si iPhone(iOS e doar cu un drum, fa așa pune-l acolo, nu il sterge e ca pentru copi mici.
Android e mult mai bun si mai sofisticat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează