|

Salut TPU. As vrea si eu sa stiu care dintre voi are un iphone 4 sau 3gs de vanzare si ce oferta poate sa-mi faca.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut am eu un 3gs alb ca si nou 16gb reinnoit in totalitate cu baterie de 4.
superb. mai multe detalii pe croco_madness@yahoo.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sefultau):

Ce-i asa superb? daca tot vorbesti aiurea explica-ne si noua cum ai "reusit" sa schimbi bateria unui iphone cu una de iphone 4? Din moment ce e imposibil sa functioneze bateria unui 4 in 3gs, e mai groasa si are voltaj diferit sau ce draq are si pe scurt nu poti SCHIMBA bateria unui iphone.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru valentino52):

De ce trebuie sa degenereze intotdeauna raspunsurile cu intrebari din partea altor copii plictisiti. sa spunem ca prin absurd am un service de telefoane in judetul harghita si ma ocup cu reparatii iphone. e logic ca bateria este diferita si mai mare, tocmai de asta a fost montata, avand un amperaj si voltaj diferit datorita faptului ca iph 4 are procesorul diferit. bateria este lipita pe capac si pentru a inlocui bateria trebuie desfacut tot telefonul. exista si tutoriale pentru copii plictisiti ca si tine pe youtube de unde poti sa inveti. piese poti cumpara de pe site-urile de piese gsm specializate insa nu scriu aici nici un site pentru a nu fi banat ca fac reclama, iar ca sa termin cu sfarsitul telefonul a fost reinoit in totalitate de mine pentru mine. de la digitizer/lcd/antena wifi/antena gsm/baterie/set original suruburi noi/capac spate/rama/difuzor/buzzer/receptor/site/butoane/buton meniu/folie buton meniu/ folie buton blocare etc. sper ca m-am facut inteles. telefonul a fost refacut doar pentru ca era imbatranit insa am castigat pe facebook un s3 galaxy si vreau sa il vand. este cu tiplele pe el pe spate tipla albastra de fabrica pe fata tipla transparenta. am acte doveditoare si ofer garantie. sper sa nu mai trebuiasca sa raspund nimanui referitor telefonului meu. pentru poze il gasiti pe mercador la jud hr. stima

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sefultau):

Copil plictisit nu sunt, am terminat o facultate si sunt administratorul unei firme. Si ma pricep destul de bine la Iphone-uri mai mult pe software e adevarat dar chiar si asa nu am auzit de 3gs cu baterie de 4.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează