| Gabii_Gabriel_1998 a întrebat:

Salut TPU cat costa decodarea telefonului Sony xperia e3 din Vodafone

Răspuns Câştigător
| Sufletzelll a răspuns:

Intai verifica daca mai poate fi deblocat, altfel va trebui sa platesti in plus: Pasii pentru a verifica daca telefonul Sony va accepta codul de deblocare a retelei : se porneste Sony fara a avea cartela SIM in el (scoti sim-ul) dupa ce a pornit se tasteaza *#*#7378423#*#* ca si cum ai apela acest numar vei vedea o lista de optiuni : Service Info, Service Settings, Service tests etc. click pe prima optiune -> Service Info vei vedea o lista de optiuni : Model Info, Sofware Info, SIM lock etc. click pe SIM lock, acum vezi contoarele pentru Network, Network subset, Service provider, Corporate si SIM. Vezi ca numarul din dreapta optiunii Network sa nu fie 0, pentru pret te poti interesa la nr 0720139790, 0765621508 si 0373745589

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă, atunci când ai cumpărat telefonul, l-ai plătit integral ( deci, NU a fost cu preţ redus/subvenţionat ), atunci mergi cu el + factura + actul de identitate la magazinul de unde l-ai cumpărat şi TREBUIE să ţi-l decodeze GRATUIT!

Dacă, în schimb, l-ai cumpărat "la ofertă" ( cu preţ redus ) sau în rate ( achitate lunar + abonament ), atunci va trebui să plăteşti decodarea.

Vezi detalii la linkul :
http://www.djbrain-mobileuniverse.blogspot.ro/......or-in.html

http://www.orange.ro/......a/iq/29161

https://www.vodafone.ro/......UNTRY%3Dro

Sau, îl poţi duce la ORICE Service pentru decodare, dar TREBUIE să plăteşti contravaloarea :(


Toate cele bune!

| BlackArt333 a răspuns:

Eu am facut-o pe gratis! tongue

| xRebecaaa a răspuns:

1. Deblocarea unui terminal achiziţionat cu abonament se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau prin cod deblocare, contra taxei de: a. 52, 08 EUR ( TVA inclus) dacă se doreşte deblocarea până la împlinirea a 12, respectiv 24 luni de la achizitionarea telefonului (perioada contractuală). b. 10, 416 EUR (TVA inclus) dacă se doreşte deblocarea după împlinirea a 12, respectiv 24 luni de la achiziţionarea telefonului. 2. Deblocarea unui terminal achiziţionat împreună cu o Cartela Vodafone se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau printr-un cod de deblocare, contra taxei de 10, 416 EUR (TVA inclus). 3. Deblocarea terminalelor achiziţionate independent de serviciile de comunicaţii Vodafone se efectuează gratuit. Fundă? happy

| xDediiii a răspuns:

1. Deblocarea unui terminal achiziţionat cu abonament se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau prin cod deblocare, contra taxei de: a. 52, 08 EUR ( TVA inclus) dacă se doreşte deblocarea până la împlinirea a 12, respectiv 24 luni de la achizitionarea telefonului (perioada contractuală). b. 10, 416 EUR (TVA inclus) dacă se doreşte deblocarea după împlinirea a 12, respectiv 24 luni de la achiziţionarea telefonului. 2. Deblocarea unui terminal achiziţionat împreună cu o Cartela Vodafone se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau printr-un cod de deblocare, contra taxei de 10, 416 EUR (TVA inclus). 3. Deblocarea terminalelor achiziţionate independent de serviciile de comunicaţii Vodafone se efectuează gratuit.