| Qweerrrtttyyy a întrebat:

SALUT TPU! ce parere aveti despre SONY Xperia m2? ma intereseaza cat de bine se misca daca in jocuri cu grafica mare are lag, cum se misca pe internet...chesti din astea.

15 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Q: cum sa zici grafica mare :))? Nu exista asa ceva, adica e incorect spus.
Ma rog, se misca ca orice alt telefon. Nu e varf dar nici e1 nu e...
Sa fiu in locul tau insa, nu as lua m2. As lua fie http://bit.ly/1wMltLA si asta deoarece are softul direct de la google, si desi hardware-ul e asamanator, se misca mai bine, fie http://bit.ly/1q7JfxE care are hardware foarte peformant, asemanator cu note 3 sau chiar identic cu ce are xperia Z1, fie http://bit.ly/1q7Jjh2 dar care din pacate are cateva dezavantaje gen culorile cam spalacite ale ecranului. Vezi ca ai resigilate ca sa nu dai prea multi bani, in stare f. buna.

| babard23 a răspuns:

Eu sincer nu aş opta pentru Sony. am şi eu Sony Xperia E1, şi merge cam greu. se blochează jocuri care chiar nu au o grafică mare şi care nu ocupă mult, se închide, se deschide singur cand se blochează de tot. eu sincer nu recomand telefoanele Sony.

| sltlp a răspuns (pentru babard23):

Merge greu e1 ca e un *** de telefon, ca asta ti-ai cumparat, ca atata ti-ai permis(telefon de saraci). Asa ca nu generaliza.

| Qweerrrtttyyy explică (pentru sltlp):

Sti vreun telefon bun cu android kitkat si sa fie pana in 1300 de lei (vreau sa fac abonament la Orange si nu stiu inca la ce telefon)

| sltlp a răspuns (pentru Qweerrrtttyyy):

Pai ti-am raspuns mai sus cu cele mai bune variante pana in 1300 lei(adica mai sunt si altele, dar alea au un raport pret/calitate foarte bun). Si toate de mai sus au android 4.4 kitkat oficial big grin. Iar la xperia Z si moto G ai garantat update la android L(au anuntat producatorii). la xiaomii nu pot spune exact, dar cred ca o sa primeasca si el.
Apropo, un sfat: nu fa abonament. Abonamentele nu merita in general, si zic asta dupa ani buni la Orange cu abonament.

| babard23 a răspuns (pentru sltlp):

Si cuvintele astea vin de la un frustrat care sufera de atentie, speriat de viata si pe care il bat pixelii, copile. "Atat mi-am permis?" La primele afisari telefonul parea destul de ok si atragator, iar eu nu traiesc, ca o lichea pe spatele parintilor, epavo!

| sltlp a răspuns (pentru babard23):

Pacat de cel care a pus intrebarea, ca nu are sens sa discut asa ceva, dar...
Cu atat mai mult. Ai fost un copil slab in scoala, nu ai invatat, ai ajuns cum ai ajuns de te dai pe banii tai cica, de esti sarac lipit sa cumperi asa ceva. E mult mai rau. Si stai calm, ca nu stii tu mai bine decat stiu eu ce si cum. De unde stii tu ca stau eu pe "Spatele parintilor" laughing? Singura epava de aici esti tu.

| babard23 a răspuns (pentru sltlp):

De unde stii tu ce am fost, si ce sunt eu?
Ma judeci dar nici nu ma cunosti, tragi concluzii, cum tragi pe tine pantalonii rupti intre picioare care-i ai.
Ai dreptate. ai 2 neuroni uscati si nu meriti sa ti se acorde atentie, iar eu nu are rost sa imi pierd vremea cu un "nimeni" bafta la " tap tap send, tap tap send" stii tu la ce ma refer happy!

| sltlp a răspuns (pentru babard23):

Nup, nu am inteleles asta. Ti s-a blocat cumvva tastatura la acel e1? Ce pacat... La mine nu e cazul cu al meu Snapdragon 801 si cei 3gb ram la telefon.

| Qweerrrtttyyy explică (pentru sltlp):

Ce telefon ai?

| sltlp a răspuns (pentru Qweerrrtttyyy):

Eu am asa ceva: http://bit.ly/1A58NFx numai ca e varianta sandstone black si vine cu CM din fabrica(nu coloros ca la eMAG, oricum se poate schimba coloros ala).

| Qweerrrtttyyy explică (pentru sltlp):

Ce inseamna cm? se misca bine telefonul in jocuri?

| sltlp a răspuns (pentru Qweerrrtttyyy):

Daca nu stii ce e cm atunci nu ti-l recomand.
Si avand in vedere ca dpdv al specificatiilor, doar note 4/Nexus 6/Motorola droid turbo is peste la ora actuala, tu ce crezi?
Si 2. trebuie sa ai in vedere ca e android si optimizarea la android nu e ca la ios.

| Qweerrrtttyyy explică (pentru sltlp):

Nexus 6 nici nu a aparut

| Qweerrrtttyyy explică (pentru Qweerrrtttyyy):

In Romania ma refer

Întrebări similare