| tigru16 a întrebat:

Cred ca e a4a oara cand intreb ceva despre telefonul Huawei P30 lite, mai am o intrebare : Merita sa cumperi acest telefon Huawei P30 Lite? Eu am Samsung Galaxy A50 dar acum ceva timp m-am enervat la jocul Ludo Club si l-am indoit putin de tot si vreau sa-mi iau altul. Am un buget de 1100 lei si asta ar fi cam potrivit pentru bugetul meu, bateria aia de 3340 mah fata de 4000 la A50 e o diferenta maricica, dar vreau si eu pareri despre Huawei P30 lite

6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mie mi se pare o prostie jucatul pe telefon. De aceea nici nu am niciun joc instalat.
Cat despre investitul în telefoane, si această o văd ca o prostie; ți-ai cumpărat un telefon nou? Ai grija de el, si nu-l schimba ori de câte ori apare ceva nou pe piață, asta se aplică la aproape orice.
Alege ceva care îți place, dar nu il tot schimba, investește si in tine. Citește cărți, înscrie-te la o școală de arte, învață o limbă nouă. Acestea sunt adevăratele valori, nu ca ai ultima fiță de telefon, sau șireturi Louis Vuitton.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

P30 lite nu merita. Adică, pentru gaming poate merita. Însă camera lasă de dorit. Însă lite mereu a fost de cacao. Vezi și P smart z.

| Feitan a răspuns:

Clar nu merita, mai strange putin si cumpara un flagship mai vechi de la Samsung/one plus / xiaomi.

| JamesWatson a răspuns:

Eu mi-aș lua tot un a50

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat