anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ceva vreme intâmpin o problemă, şi anume nu mi se trimit toate mesajele pe care le expediez de pe telefon. De exemplu, după ce trimit 2-3 mesaje, la al patrulea primesc o notificare in care scrie "Mesajul nu a putut fi trimis!". Uneori nici pe primul nu-l pot trimite, că primesc acea notificare. De multe ori bag telefonul in buzunar in ideea că am trimis mesajul, dar primesc notificarea chiar şi la jumătate de oră. De obicei repornesc telefonul, iar după aceea pot trimite mesajul respectiv, insă câteodată abia după a 2-a sau a 3-a repornire e totul ok.
Intrebarea mea este: telefonul e de vină? Probabil cu ceva probleme la semnal? Deşi nu cred, pentru că am păţit şi in zone cu semnal full; ri este cartela de vină?

Mulţumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| WaNt3D1856 a răspuns:

Cartela e de vina, ori e un caz in care a fost transferata de pe abonament pe pre-pay sau vice-versa ori filele /efs din telefon sunt corupte ori pur si simplu e o problema cu operatorul si cartela.

| guest244 a răspuns:

Probabil este ceva din setari. Cel mai bine mergi la un centru Orange, Telekom, Vodafone etc( in functie de operatorul la care esti).

| 30hz a răspuns (pentru guest244):

Mulțumesc! O să incerc.