|

Salut tpu.De unde imi dau seama cand cumpar un telefon daca este original(adica direct de la producator) sau fake?

Acesta vreau sa-mi dau comanda. Acolo am citit prin comentarii si din ce spun despre ei ca produsele sunt originale. De unde imi dau seama? Funda!https://xphones4all.com/ro/index.php?route=product%2Fpro duct&product_id=120050722&%3Bcurrency=RON&utm_source= price-ro

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună!
Site-ul pare de încredre, îți dă garanție etc, dar pentru a fi sigură contactează-i pe cei de pe site și cere-le detalii. Dacă ai dubii în privința acestui site comandă de pe www.emag.com, eu de acolo omand orice și îmi vin într-o zi - două! :)

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru a recunoaste un tel daca este original sub baterie scrie o limba daca este in romana e original daca este in engleza este ok daca este in alta limba nu e bun sau daca te duci in magazin vezi ca trebuie sa incerci toate aplicatiele daca nu merge 1 2 aplicati nu este original sa dai funda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai nu ai cum sa-ti dai seama pentru ca poza aia e universala nu e direct telefonul pe care il cumperi tu.Suna-i pe cei de la xphones si intreaba-i daca in caz ca telefonul nu iti place(ti-ai dat seama ca nu e original)sa il trimiti inapoi.Nu poti mai mult de atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

DUDE, sa nu iei de acolo. Cauta putin niste pareri pe google sa vezi de ce. Garantia aia nu valoreaza nimic. Vezi ca ai recenzie la telefon aici http://www.youtube.com/watch?v=FjFe1iPLVpY

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Agapi_Andrei_1997):

Cat ai dat pe el?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează