| Lawerence a întrebat:

Salut TPU!
Din păcate mă confrunt cu o problema și pot spune că sunt ghinionist.

Am achiziționat acum 3-4 zile un iPhone 12 simplu de 64gb nou. De la Altex. Observ aseară târziu în noapte că pe display sunt 2, 3 punctulete foarte greu observabile dar nu imposibil de văzut. Pe lângă toate acestea bateria fiind in standby noaptea se descarcă in jur de 5-10% fiind anormal acest aspect.

M am dus astăzi la Altex și mi au spus că produsele de la Apple trebuie trimise automat la București pentru verificare, de obicei ele fiind schimbate cu altele.

Pe lângă faptul că trebuie să aștept 1 săptămână și... neavând un alt telefon de care să mă pot folosi mi-e teama sa nu am probleme cu cei de la service, ele constând în:

1. Zgârieturi pe ramă, spate, față
2. Să spună că telefonul e ok deși eu știu prea bine că nu e ok.

Daca ar fi să-mi de-a alt telefon, bănuiesc că trebuie să fie nou, sigilat, corect? Sper sa nu am surpriza să-mi de-a unul resigilat...

Daca îmi dă alt telefon, mi-l dau ei de la București sau cei de aici din Altex?

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Hoti ăstia sunt românii chiar daca vorbim de Altex sau alte magazine țepari, ti au vindut o rabla cere bani inapoi si da le vechitura sa se spele cu el pe cap, si cumpăra ti Motorola sau Samsung.

| RealKing01 a răspuns:

De ce sa alegi iphone? are putini pixel la camera fiecare model din firma asta, eu am un Huawei merge perfect, ia ti un telefon cu android ca e mai stabil.