|

Salut TPU, doresc sa imi achizitionez cat de curand un iPhone, nu am avut niciodata unul, ma rog, unul in mana am avut, am umblat pe el, dar putin timp, imi place cum se misca, procesor bun, camera foarte buna, dar am cateva intrebari despre acesta.1. Daca mi-as lua iPhone 5 si va aparea iPhone 5s (dau un exemplu) cu o noua varianta de iOS, mi se va da si mie update la iPhone 5, cu toate ca e ceva mai vechi?2. Ce ziceti sa fac, sa imi iau iPhone 5 sau sa mai astept pana apare noul iPhone? Pentru ca iPhone 5 are cel putin 6-7 luni de cand a intrat pe piata si as vrea sa iau un telefon care dabea a aparut, dar cand va aparea noul iPhone?Dau FUNDA!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut
1. Ia-ti Iphone 5 ca ti se va da update.
2.Nu mai are rost sa mai astepti, telefonul e unu din cele mai bune si oricum e o fita. sa ai un telefon din asta.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Update la sistemul de operare poti face, iphone 5s daca va aparea va avea update uri nesemnificative probabil

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Samsung S4 nu Iphone... http://timez.ro/......e-preturi/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru supermamici):

Nu prefer Samsung, am avut Samsung Galaxy S1, l-am luat imediat dupa ce a intrat in Romania, am ublat cu fiecare Samsung Galaxy in parte dupa ce a aparut, prea la reprezentanta sau la prieteni si nu ma incata, acum S4 a aparut cu senzori de privire, de miscare, o gramada de chestii de genu doar sa te incante dar telefonul ramane tot o "cutie" de plastic, este 99% facut din plastic, e mare, incomod, nu am unde sa il tin, imi trebuie geanta si nu imi place acest lucru, iPhone 5 se misca total superior fata de Samsung G S4 pe net, am sa ma gandesc, voi discuta cu specialisti si voi vedea daca imi schimb opinia, pana acum raman la iPhone 5, multumesc oricum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia Iphone 5 se da update, si nu mai are rost sa astepti pana apare Iphone 5S

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt de acord cu raspunsul de mai sus, mai bine un telefon cu sistem de op. Android decat iOS. Dar daca vrei poti sa-ti iei si acest iPhone 5, nu cred ca are vreun rost sa astepti pana apare altul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează