|

Salut TPU! Doresc sa imi achizitionez un iphone 6, tin sa mentionez ca doresc unul nou, nu prea ma incred in second-handuri (olx/okazii/lajumate) etc. Prima oara m-am interesat sa iau unul nou in rate, dar la dobanziile de Romania., de exemplu pe eMAG daca ajungi sa iei in rate 24 de luni, telefonul costant pe la 25 de milioane, in 24 de luni ajungi sa platesti aproape 50. Aveti idee, unde exista mai ieftine, sau cu rate pe masura, macar sa nu depaseasca 35 de milioane.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Exista o groaza de variante de carduri de credit unde dobanda e de 0% pentru un anume numar de rate... si in cel mai rau caz dobanda nu stiu sa treaza de 20-25%.

Cel mai ieftin telefon il gasesti la operatorii de telefonie facand un abonament

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Telekom -> https://www.telekom.ro/product/iphone-6-16gb-gri-stelar/20297669/, e aceeasi prostie, abonament complete XXL la 50 de euro pe luna in 24 de luni, luandu-l la abonament cu 8 milioane, iar daca facem un calcul de 50 x 24 ca sa vedem cat duce pretul in totalitate, ajungem la 1200 euro ceea ce inseamna 50+ milioane.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TPULion):

Pai stai un pic ce calculezi tu acolo?
pretul abonamentului iti ofera si altceva, nu doar telefonul.
ai 8G in 4G, ai minute internationale, ai roaming in UE

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Si la pretul telefonului care este 25 de milioane, inca 25 costa cadrul aboanamentului? Ce am gasit ok pana acum vorbind despre operatori de telefonie sunt cei de la digi unde am si un momentul actual 3 abonamente (fiind situat in aceasta retea). http://www.rcs-rds.ro/......le/telefon aici dai un avans de 18 milioane si restul 12 luni le platesti cate un milion pe luna, ceea ce ajunge fix la pretul initial

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

400$ costa pe ebay sau 500 $ iphone 6S tot pe ebay sau 550$ direct de la Apple dar in america.Acum de pe ebay poti cumpara si tu, nu stiu ce taxe or fi in RO sau vama ce so plati, zic de ebay america, in restul lumii nu am incredere.Si apoi daca cunosti pe cineva in america care vine in RO iti poate cumpara si til aduce si moca fara taxe fara vama.Bine acum nu stiu daca stii pe careva sau daca ai banii astia.ce zic eu este iphone factory unlock si sigilat nu povesti. Poti gasi si folosite pe ebay dar tot ebay america mult mai ieftine si stii sigur ca este iphone.Eu in afara de magazine in europa, in rest nu am incredere in nimeni si nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa incerci Ebay (cel din Marea Britanie). Acolo gasesti telefoane noi la 1600 - 1700 RON + transport (in jur de 150 RON) cu garantie 1 an (cam 300 RON), deci in total poti cumpara telefonul cu 2000 RON, nou nout, sigilat. Ebay iti ofera asistenta in caz ca n-ar fi in regula ceva, nu ca okazii la noi. De obicei poti judeca fara probleme dupa calificative care e vanzator de incredere. Poti cumpara linistit astfel de produse de la vanzatori care au peste 1000 de vanzari si 99% calificative pozitive.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează