| Sn1ckers02 a întrebat:

Salut TPU! FUNDA!
O aplicatie buna buna buna, pentru telefon ( Android ) care sa stearga pozele multiplicate?
Mai exact, am copiat TOATE ( 1500+ ) pozele de pe telefon, pe calculator si mi le-a facut pe majoritatea de 4 ori...
Am o poza de 4 ori, si culmea, 2 din cele 4 dubluri ale unei poze, sunt neclare, sterse. Am in total 2500+ ( am mai stres cateva ) poze si mi-e cam lene sa le streg manual pe cele inutile.
Exista vreo aplicatie ceva?
BUNA?

Rog si ofer seriozitate.
Dau funda celui mai explicit raspuns!
Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Pe android inca nu am cautat, pe windows pe calculator e un program bunicel http://download.cnet.com/......50373.html - Visual Search Pony, face treaba foarte bine insa nu poate sa vada care poza e clara si care nu, prin urmare din 4 poze, poate sa iti lase poza cea mai neclara. Daca toate pozele sunt clare atunci merge bine.
Mai usor e sa folosesti irfanview http://www.irfanview.com/, la setari pui sa treaca la imaginea urmatoare dupa stergere, poti folosi stergerea in recycle bin (pentru siguranta) si le stergi manual.

| WhiteAngel675 a răspuns:

CleanMob e o aplicatie foarte buna pentru android desi este in spaniola. Cand o deschizi iti va aparea ''Buscar'' si iti va gasi duplicatele. ATENTIE! Va arata doar una dintre ele dar se vor sterge toate duplicatele. Originalele raman in telefon. Apesi pe ''Limpiar'' si vor fi sterse. Sper ca ti-am fost de ajutor.