| EkaterinaKosklov a întrebat:

Ivanna(fetita mea) are 5 ani si jumatate si e clasa 0. Stiti ca in fiecare scoala exista un grupulet de,, fitoase". In acel grupulet face parte si fetita mea. Sa trecem la subiect; a vazut la o fata care e si ea in acel grup un smartphone-dinacela foarte mic-ma rog; ideea e ca acum vrea si ea un telefon; M-am gandit sa îi fac cadpu un I Phone 4 de Craciun fiindca nu e scump dar am o intrebare legata de asta; I Phone 4 e doar pe negru?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum fata sa ii iei iphone 4 cand toti la gradinita au deja iphone 6?

| K0sti a răspuns:

Nu cumva tu esti aia fitoasa?

| sltlp a răspuns:

Ce pot sa zic. Doamne fereste si Amin.
Deci daca tu esti mama(ca tatal nu cred ca esti), gandeste-te ce ai sa ii iei la 6-7 ani cand o sa fie fata mare, doar e clasa 1 fetita mamii. Dar in a IV-a, ar sa vrea deja imposibilul. Si desigur, ca in ritmul asta la liceu eu zic sa vezi cum faci cu banii ca o sa fie nevoie de un Mercedes S class, un porsche cayenne s ceva sau ce o sa fie echivalent pe atunci. Nu cumva e tot din cateogoria de copii de aia rasfatati de care ne minunam uneori la tv ca bat cu piciorul in magazin ca ei vor stiu eu ce? Realizezi ca o sa invete sa puna o parola la iphone-ul ala si sa faca alte prostioare, plus ca is copii, is curiosi, o sa invete toate tampeniile posibile de pe internet la o varsta mult prea mica(e copil, nu strica asta, e o varsta speciala. Telefoane ar sa vada toata viata ei).
Fara suparare, ai sa zici ca avem ceva cu tine, dar nu avem. Numai ca nu e normal. Si poate ca utilizatorii(me refer la cei care raspund aici pe TPU) sunt pe varste, ca asa e normal, dar eu nu sunt din categoria celor batrani. Sunt undeva intre tine si ea ca si ani, asta ca sa iti faci o idee(si de modul in care gandesc, sa nu crezi ca e gandirea lui bunicu). Tot in aceasta idee, ma gandesc la mine. Nu am avut ca nici nu erau smart pe atunci, dar am avut colegi cu telefoane mult inaintea mea. Si in prezent, chiar imi pare bine ca nu am avut asa ceva. Dar de cand am avut eu primul meu telefon(clasa a vi-a, si era telefon, nu centru multimedia de cautat si invatat prostii) la clasa 0 de unde o sa poata invata toate prostiile e mare diferenta.

| Anonim a răspuns (pentru sltlp):

Stai linistit ca nu are o varsta prea mare. nu cred ca cineva la 30+ de ani ar gandii asa ceva. cel putin sper.

| RaduTN a răspuns:

Nu este de ajuns un Iphone, cumpara-i si un BMW x7(ca nu-i scump).

Ce educatie vrei sa dai copilului tau facandu-i cadou iphone 4 de la varsta aceea?!?!?!?!?!?! Spune-i ca nu ai ce sa faci cu un telefon la varsta aceea, spune-i ca telefonul este facut sa vorbesti cu persoane(restul sunt modalitati prin care programatorii fac bani pe urma creerelor spalate de televizor).

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Doamne sune-mi ca nu am citit un post de genu. nu e vina la copil ca ajunge un pierde vara in fata la pc pe fb cu parinti ca tine laughing. bine ca nu ii cumperi masina de pe acum, sa nu isi mai bata capul sa invete.