| Anonimulnegru a întrebat:

Salut TPU! Oare bateria de pe iPhone scade asa repede si din cauza la iOS 14? Oare cu un update de securitate se va rezolva?
Dau Funda!

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Îi cumperi o baterie externa si ai rezolvat nu ai altceva ce sa faci.

| DemonLord a răspuns:

Citisem bacteria laughing
Ai iPhone, ce pretenții ai?hee hee

| SpiridusulTuca a răspuns:

Se poate vedea viata bateriei la iphone uri. Si la modelele vechi se duce mai repede de la update, asta e nu ai ce sa faci

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mie mi-a scăzut bateria deoarece l-am ținut în frig la 2000m altitudine acum ceva timp. Oricum la iPhone nu ai cine știe ce baterie de la bun inceput. Al meu mă lasă mereu la greu. Dar în afară de asta e un telefon bun, sigur, cu un sistem de operare ce pe mine mă avantajează. Iar faptul că nu mă ține bateria a dus de câteva ori la niște peripeții în final destul de haioase, plus că mă obligă să îl las mai des la o parte happy

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

"acum 2 ore | Anonimulnegru a întrebat:
Salut TPU! Oare bateria de pe iPhone scade asa repede si din cauza la iOS 14?"
ce frumos si DESTEPT ESTI, cand iti raspunzi singur...
toti, toti, TOTI producatorii de telefoane AU INTERESUL ****EXPLICIT**** sa te faca sa renunti la un telefon vechi si sa iti cumperi unul nou pentru ca (citez) "se descarca bateria repede dupa ce am facut un update... ****DEGEABA**** (adica update numai ca sa MI-O TRAGA)"
iar la iPhone NU poti sa faci downgrade... DELOC!

eu am S8+... am facut update pana cand "interface nustiuce" facea crash in draci si apoi am fost fortat sa fac update la Android 8, dupa care AM RENUNTAT, poate sa urle pana poimarti dimineata ca tot nu mai fac nici un update, decat la UNELE aplicatii pe care nu le pot folosi altfel (nu, NU LA TOATE)

bun venit pe pamant, aici TOTI vor sa ti-o traga, pentru ca...
PENTRU CA POT!