|

Salut TPU! Pot alege intre Samsung galaxy s2 si xbox360. Sunt doua produse diferite. Voi ce ati alege: telefon sau consola si de ce? cel mai complex raspuns primeste funda.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai întâi trebuie sa te gândești la ce ai tu nevoie.
Ai nevoie sa telefonezi sa trimiti mesaje,emeiluri,sa intri pe Facebook sa te joci jocuri sa intri pe net,pe youtube,pe TPU, si tot ce mai este?
Asta e pentru telefon si bonusul e ca toate le poti face in casa, afara, in vacanța oriunde si poti sa intri pe net si sa joci jocuri si pe computer/laptop dar ele nu le poti lua atât de departe.
Laptopul da dar e mai bine sa socoti un telefon mai mic care ocupa mai puțin spațiu in public sau in autobuz, etc...sau e mai bine sa scoti un laptop de 20 de ori sau mai mult decât telefonul tau.

Xbox

Nu știu multe despre el dar pe el poti doar sa te joci si cred ca poti sa intri si pe Facebook dar nu știu exact si nu poti sa intri pe net.

Concluzia:cu telefonul poti sa faci o mie de lucruri dar cu xboxul doar unul.

Eu personal as lua telefonul.
Funda?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Iti multumesc foarte mult pentru funda!

Si ce te-ai decis sa iei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Piratul10):

?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salutare. Depinde ce iti doresti. Pleci in vacanta...n-o sa poti lua Xbox-ul dupa tine sa te joci in autocar dar Samsungul da... Insa daca stai acasa, e mai incomod sa te joci pe telefon. Daca ai un ercan mare( o plasma ) e in regula sa-ti iei xbox altfel nu prea are nici un farmec sa te joci pe monitorul de la pc, chiar nu are. Eu am Wii si ma joc pe plasma. Succes la butonat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu as alege xbox 360, pentru ca mai multi au s2 decat xbox 360, poti juca cu prietenii daca ai mai multe joisticuri, si e super marfa, grafica super + multe jocuri exclusiviste care nu le ai nici pe pc nici pe ps3

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai...daca ai un PC bun nu mai ai nevoie de xBox, mai ales ca de acum companiiele se vor concentra sa produca jocuri pentru noua generatie de console.S II inca este un telefon extraordinar{de exemplu GTA Vice City ruleaza in unele cazuri mai bine pe S II decat pe S 4}.Pe de alta parte, daca vrei sa joci unele jocuri care nu sunt next-gen si care au un gamepplay/grafica etc. mai bune pe xBox{ex.FIFA 08, CoD} iti recomand consoala.Pana la urma depinde de ce ai nevoie mai mult:o consola sau un telefon.Tu decizi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează