|

Salut TPU! Recent mi-am scapat telefonul si i s-a spart putin ecranul, iar touchscreen-ul nu mai functioneaza. Care ar putea sa fie problema? Touch-ul sau display-ul? Si cat credeti ca m-ar costa daca l-as duce la service?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut,
Si eu am patit la S4 si mi-au cerut 550 de lei sa mi-l repare... asa ca mi-am luat altul big grin
Depinde de mai multe, la ce service il duci, ce marca ii etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe mine m-a costat pana in 80 de lei. iar problema e la ambele. Odata ce s-a spart ecranul (diplay-ul e praf) automat si touch-ul s-a stricat daca tot zici ca nu mai functioneaza. Acum du-te si tu la un centru de- asta Gsm care sa nu fie de SAMSUNG sau mai stiu eu, adica specializat pe un anume tip de telefon ca o sa te coste foarte mult. Mie mi-au cerut 60 / 70 de lei. Nu mai stiu sigur. Dar al meu era praf. Si eventual ca pe viitor sa nu se mai intample asta cumpara si o folie de sticla pe care ti-o aplica tot ei si data viitoare se va sparge doar ea(acum depinde si de impact) Ea in medie costa in jur de 50 de lei la magazinele din mall sau la alea specializate. Dar daca vei cauta ceva mai mult si o sa vezi ca vei gasi si la 20 de lei.
Sper ca te-am ajutat. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, la tine s-a spart sticla ori display-ul? Revino cu un răspuns, tine mine ca daca spargi putin display se vede in culori dar daca e spart doar touch-screen-ul il poti schimba foarte usor, lasa modelul telefonului, ma poti contacta si pe Facebook pentru mai multe informații gen: (poze) la adresa: m.facebook.com/profile.php?refid=8

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DaniDinca):

Cred ca e spart doar touch-ul. Display-ul pare intact

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează