|

Salut TPU! Sunt nelamurit.

Nu stiu ce sa aleg intre

Iphone 5 64 GB : https://www.okazii.ro/login?fc_aid=129504172SauSamsung Galaxy S3 16 GB : http://www.okazii.ro/......a129593994Stiu ca la iphone LAG 0%...dar nu stiu la Samsung, pls,P.S : Daca va rog frumos si daca puteti.....sa dati raspunsul cat mai clar. Multumesc!

Funda.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Niciunul din ele, intrucat sunt second. iPhone 5 este peste S3 ca sa iti si raspund la intrebare. Dar poti lua nou unul echivalent ca S3ul si mai ieftin, si cu garantie si cu siguranta ca este OK: http://timez.ro/......-high-end/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic sa iei S3, deoarece la iphone mi se pare sistemul de operare o mizerie dar si lipsa unor chestii esentiale cum ar fi transferul de date, widgets, etc.
In plus este obligatoriu sa folosesti iTunes pentru tot. Ca hardware urasc faptul ca nu are radio, ca bateria nu se poate scoate si ca (mai ales) ca nu are card de memorie.
s3 nu are nimic din minusurile iphone 5. ba mai mult, are si radio, si card bateria se scoate, androidul e extrem de customizabil, etc.

Asta este parerea mea.Tu decizi pe care sa il iei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic sa iei S3 deoarece la iphone sistemul de operare mi se pare o mizerie, dar si lipsa unor chestii esentiale cum ar fi transferul de date, widgets, etc.Pe langa asta trebuie sa folosesti iTunes pentru orice.
In plus S3 are placa video mai buna si mie mi se pare ca ruleaza jocurile mult mai bine.

Dar tu decizi pe care il alegi. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu aleg iphone,e un telefon mai bun, nu doar ca memoria e mai mare, dar cum ai zis si tu, pe iphone nu o sa ai niciodata lag, materialele folosite pentru s3 sunt de mai proasta calitate, s3-ul daca il scapi s-a dus, e foarte sensibil, iar iphone, poate scapa doar cu o usoara urma, desi s3 are procesorul mai bun, pe iphone ruleaza jocurile mai bine, deoarece are placa video mai buna(PowerVR SGX 543MP3),iphone are mai multi ppi(pixeli per inch), e mai subtire (7.6 mm), e mai usor(112 g).
Sper ca te-am convins.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Sau...Galaxy S4 : http://www.okazii.ro/......a129692958

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ExpertGames):

S4 clar! Dar okazii.ro imi pare c-am dubios...(Daca il cumperi de la altii, 100% telefonul va fi uzat... cine stie prin ce maini de taran trece telefonul.)
Du-te la Orange, Cosmote sau Vodafon (in ce retea esti) si cumpara de acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează