| andylikemusic a întrebat:

Salut TPU, voi ce parere aveti? Sa-mi cumpar un LG G3 sau sa astept Oneplus Two? Voi ce telefoane imi recomandati? Nu scrieti S5 ca nu-l iau in considerare laughing

Răspuns Câştigător
| AlexL28 a răspuns:

Dacă vrei sa aștepți pana la OnePlus Two ma gândesc ca nu e urgent să-ți iei un telefon nou. Ideea e ca eu îți recomand un telefon care are Snapdragon 805 macar, cu alte cuvinte, eu zic sa aștepți pana la vara, iar dacă prețul la Nexus 6 îți va intra în buget atunci, zic să-l iei pe acela. Dacă vrei unul mai curând, eu îți recomand G3, e bun, chiar dacă are unele probleme.

3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Eu îţi recomand un Samsung Galaxy Note Edge :)

Vezi modelele & comparaţia de la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6902&idPhone2=6631


Toate cele bune.

| AlexL28 a răspuns:

Iti vorbesc in cunostinta de cauza, eu ma pricep foarte bine la tot ce inseamna telefoane si din întâmplare telefonul meu actual chiar e un LG G3 3 Gb. Iti spun sincer ca acum nu se mai merita sa iti cumperi un G3. Telefonul in sine bun, deși LG's UI e cam laggy și plin de bug-uri. Eu zic sa aștepți pana la OnePlus Two, deși nu știu sigur dacă se va merita, depinde ce preț va avea de data asta.

| andylikemusic explică (pentru AlexL28):

Hei Alex, stiu ca apar mereu telefoane noi, dar faza e ca si pretul lor este consistent(peste 2.300 lei) iar eu as avea un buget cam pana in 1.700 lei, deci orice as face nu as putea sa-mi iau un telefon nou aparut, sper ca intelegi ce vreau sa zic.Mai ai niste idei pentru telefoane dar asemanatoare cu G3 (specificatie, data cand s-a lansat etc.)