| Shadowluc a întrebat:

Vreau sa ma lamuresc cu ceva. Vreau sa cumpar niste boxe (In special pentru muzica) si am vazut ca sunt boxe active. Boxele active trebuie conectate la un amplificator sau merg direct bagate in pc?

ps: puteti sa imi recomandtati un sistem pentru muzica? (buget 500lei)

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Boxele active au amplificator si din acest motiv poti sa le pui pe orice aparat audio care are o iesire pentru casti. Nu iti trebuie statie pentru ca o au inclusa in ele.

Te fortez putin cu banii pentru asta
http://www.carsound.ro/pioneer-home-sistem-pioneer-sv24ql-p-1559.html
sau asta
http://www.pcfun.ro/......ss-fcr4000
...daca vrei calitate in sound.

Bafta!

| emilitalia a răspuns:

O explicatie simplista, si sper sa nu gresesc, ar fi ca boxele active au amplificator si din acest motiv poti sa le pui pe orice aparat audio care are o iesire pentru casti. Poti sa ai instalatie audio care sa aiba sursa un Cd-player portabil fara sa ai nici o problema. Se folosesc la calculatoare pentru ca iesire placii audio are 0, 5 Watts iar difuzoarele tale consuma probabil 5, 10 sau daca esti norocos chiar mai mult. Recomandarea nu o pot face (pacat). Mergi la un magazin si vezi ce anume se incadreaza in bugetul tau.

| Hasss a răspuns:

Eu il am pe acesta si are un bass de invidiat cat despre sunet se aude destul de tare :D http://www.emag.ro/......EKB17BBBM/

| H3cker a răspuns:

Ai buget destul 500 lei (5 milioane) iti pot vinde eu niste boxe cu tot cu amplificator lasa-mi id tau de mess daca vrei sa le cumperi!