| FelixRadu21 a întrebat:

Salut tuturor. Mi-am cumpărat recent un Samsung Galaxy S7 de pe Okazii la 500 lei second hand, utilizat deja. Oricum, telefonul e in stare foarte buna, nu are nicio zgârietură sau urme de folosire pe el. E ca nou. Inainte sa îmi cumpăr acest telefon, am avut un iPhone 7. Am o problema la acest Samsung Galaxy S7. Pierd foarte repede semnalul când ies din orașul in care stau, Craiova. Când vreau sa ma duc la țară nu am semnal mai tot drumul. Pe iPhone 7 nu am avut pana acum aceasta problema, tot cu aceeași cartela. Am abonament la Vodafone cu net nelimitat. De asemenea, bateria se Descarcă foarte repede pe acest Samsung. Pe iPhone, aveam semnal full 4G in Craiova, iar pe Samsung am semnal 3G și foarte puțin 4G cu o liniuță. Îmi puteți spune și mie ce se întâmpla cu acest telefon și de ce am aceste probleme cu el? Sa aibă ceva antena lui sau așa o fi din fabrica? Mulțumesc mult

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Crezi ca cel care l-a vandut, l-a dat de bun? Si la pretul asta. Mai strangeai niste bani si luai unul nou, din magazin. Sau in rate.

| anonimg a răspuns:

Telefoanele mai vechi de doi ani de la fabricație ar trebui reciclate, nu vândute. Pentru că după doi ani se uzează totul în ele.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu am avut probleme cu semnalul si cu un telefon nou. E posibil ca telefonul tau sa fi avut problema asta din fabricatie sau sa se fi stricat pe parcurs. Nu ai ce face decat sa mergi la un service sa il repari. Iar bateria o rezolvi daca ai noroc. E posibil ca daca ii schimbi bateria sa tina mai mult. Dar e posibil si sa nu se intample asta. Tinand cont ca e un telefon atat de vechi.

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Poti reseta sau resofta mobilu, eu am note 3 n9005 si cu un anumit firmware nu vedea simu cu alt firmware nu aveam semnal bun ca in cazul tau cu alt firmware se incingea si bateria se consuma repede eu zic sa resoftezi cauta pe Youtube sigur gasesti