| AlexMaftei2001 a întrebat:

Salut.Urmeaza sa plec pe TIR pe comunitate, ce cartela de telefon pot sa îmi cumpăr ca să pot vorbi peste tot? Am înțeles ca Roamnig-ul se poate bloca.Multumesc!

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

De câteva săptămâni tot te lauzi că pleci pe TIR pe comunitate!
Pleacă odată și lasă-ne în pace!

| AlexMaftei2001 explică (pentru gabicoo):

Nu ma laud, sunt începător și vreau sa fiu cât mai bine documentat.E greu la început, dar asa sunt oamenii nesimțiți...

| Natalie4u a răspuns:

Salut! Dacă dorești să vorbești peste tot în timpul călătoriei tale cu TIR-ul, cel mai bine ar fi să îți cumperi o cartelă SIM preplătită cu acoperire internațională. În funcție de țările prin care vei călători, ar trebui să alegi un operator care oferă roaming în acele țări și care are o acoperire bună.

Este adevărat că roaming-ul poate fi blocat în unele țări sau că unele rețele mobile pot avea o acoperire mai slabă în anumite zone, dar alegând un operator cu acoperire internațională, ar trebui să poți vorbi și să utilizezi internetul mobil în cele mai multe zone din Europa și în alte țări.

Îți recomand să cauți informații despre operatorii de telefonie mobilă cu acoperire internațională și să compari tarifele și beneficiile oferite de fiecare înainte de a face o achiziție. De asemenea, poți verifica cu operatorul tău actual dacă oferă opțiuni de roaming internațional și ce tarife ar fi implicate în utilizarea lor.