|

Salut! Vreau sa-mi cumpar un smartfon, si cred ca vrea un Allview a4all dar nu cunosc foarte bine firma si nu stiu daca produsele sunt de calitat.Va rog cei care aveti acest telefon sa imi spuneti daca merita.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Are prietena mea si e multumita de el... face fata la multe jocuri si mesaje etc. si are 2 camere bune si procesor de 1GHZ iar la pretu lui sincer mi-as lua si eu dar am un Samsung Galaxy Mini 2 de vreo 6 luni si maicamea nu imi ia altu pana in 1 an jumate... sper c-am fost de ajutor!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu alege Allview,este o firma din Romania, e aiurea, nu au gadgeturi de calitate, si de aceea sunt asa de ieftine telefoanele, pentru ca sunt chinezarii!
top 5 telefoane:Samsung,iphone,HTC, LG, Sony xperia.
aceste sunt cele mai bune telefon, nu i-ati un Allview care se va strica in timp, si nu au deloc telefoane de calitate.
alege dintre cele 5 care ti-am zis.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Acelas smartphone care voeam si eu sa mi iau am fost informata ca este cel mai prost smartphone asa ca am renuntat pentru Samsung star 3 si nu mi pare rau.

| a răspuns:

Păi eu aş opta mai mult pentru un Samsung, iPhone, HTC sau Nokia. AllView este o firma românească destul de bună dar nu printre cele mai bune. Ai putea să-ţi cumperi un Samsung Galaxy S+ pentru că este un telefon foarte bun, ieftin, cu mult spaţiu de stocare şi are o grafică genială! Sper că te-am ajutat. happy