| MiSt3R0 a întrebat:


Vroiam sa va intreb ce pot face ca atunci cand am telefonul inchis, cand il deschid sa vad cine m-a sunat, pentru ca nu ma anunta nimic telefonul si daca primesc mesaje cat este inchis, cand il aprind imi arata mesajele ca au venit la ora cand am deschis telefonul, nu la ora cand au fost trimise mesajele.
Am un Galaxy S5, asta daca ajuta la ceva.
Multumesc!

Funda!

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Ca sa stii cine te-a sunat cat timp ai telefonul inchis trebuie sa ai Mesageria Vocala pornita. O activezi din meniul operatorului de telefonie mobila (*100# sau alte asemenea).

| MiSt3R0 explică (pentru dannyel86):

Mersi, dar parca imi aduc aminte ca am mai avut-o oprita si tot ma anunta. In fine, ar fi frumos daca as putea si sa dezactivez acele mesaje vocale, in caz ca nu raspund.

3 răspunsuri:
| TsonPing a răspuns:

Incearca atunci cand inchizi ecranul sa nu ramai intr-o aplicatie sau joc sau eu stiu ce, mie mi se intampla pe Whatss up! daca inchid ecranul atunci nu imi vibreaza/suna daca primesc ceva!
Al II-lea sfat! poate e devina telefonul incearca sa ii dai o resetare din fabrica, nu uita sa scoti Cardul si Cartela altfel ti se va sterge TOT!

| MiSt3R0 explică (pentru TsonPing):

Ma refeream atunci cand este stins/inchis de tot, nu doar blocat. Multumesc oricum pentru ca ai incercat sa dai niste raspunsuri la o posibila problema.