|

Salutare,am o prietena careia i s-a furat telefonul.Era un Huawei y5, treaba este ca a fost intr-un club si a realizat ca l-a pierdut.Am sunat de cateva ori dar nu a mai mers presupun ca i-a scos bateria sau la stins.Nu avea nici-o aplicatie de antifurt pe el nici netul activat si nici GPS-ul activat.Va rog ajutati-ma dau funda.Va multumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunati la compania de telefonie la care era fata, si blocati telefonul.
Asta este singurul lucru pe care-l puteti face, sperand ca cel/cea care a gasit telefonul, sa contacteze pe cineva din lista de prieteni ai prietenei tale si sa inapoieze telefonul, desii, sansele sunt minime sa-l poata recupera.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trist.sad
Lasa ca se face mare şi isi cumapara altul si sigur o sa aiba mai multa grija de el. big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Telefonul se poate găsi, dar nu se deranjează nimeni să facă treaba asta. Deoarece le convine să zică că nu poate, atunci eşti obligat să-ți cumperi altul, ceea ce lor le convine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Și mie mi sa întâmplat să îmi fure telefonul eram in autobuz stăteam pe scaun lângă ușă de la coborâre și vorbeam cu o veche prietenă la tf și mi-a smuls un tigan tânăr cam de vreo 18 ani tf din mână și a coborât din mașină am alergat după el și nimic sa făcut nevăzut adio telefon.Am sunat după aceea la Vodafone să îmi blocheze nr de tf mi-am schimbat și parola de pe contul Facebook căci am observat că intrase pe contul meu Facebook. Țineam mult la telefonul acela era Samsung Galaxy cu doua camere aveam și husa noua pe el dadusem și declarație la poliție m-a pus să recunosc care din cei care sânt afișați in lista de infractori cu profil de pe calculator este cel în cauză dar nu era nici unul după un timp am primit scrisoare la adresa unde stau că tf nu a fost gasit. Asta sa întâmplat acum doi ani.Asa că nu are ce să facă prietena ta decât să își ia gândul de la tf.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează