|

Salutare. Am o problema cu laptopul daca ma puteti ajuta as aprecia f mult. Nu prea stiu cum sa descriu problema, dar ar fi cam in felul urmator: Mi se stinge si aprinde ecranul ca si cum s-ar conecta ceva la laptop, nu face foarte des, are momente cand si cand. La inceput nu facea deloc asa. Am instalat windowsul, am formatat tot, am instalat driverele... etc. Si tot asa face. Se stinge si aprinde si e si sunetul ala ca si cum s-ar conecta ceva ...toata chestia asta dureaza 1 sec. se petrece foarte repede, si uneori sunt reprize in care face incontinuu asa. Apoi mai dau un restart si se mai linisteste. Folosesc un HP probook 450 g3 - windows 10. Daca ma poate ajuta cineva cu vreo informatie, daca a mai intampinat cineva asa ceva Nu ii dau de capat. Multumesc anticipat.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

N-am auzit de acest tip de defectiune pana acum dar te asigur ca nu este ceva ce poti repara acasa. Trebuie dus la service.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

Poate a mai intampinat cineva problema asta... Nu prea pot sa-l duc la service deoarece am nevoie de el zilnic. Multumesc oricum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu as zice una din urmatoarele cauze:
- ti s-a defectat circuitul de control ala ecranului (sau regulatorul de tensiune de pe el)
- tastatura e defecta sau ti s-a blocat combinatia de taste care schimba de la ecran la proiector sau monitor extern

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează