|

Salutare.

Am si eu o mica problema cu instagramul. În decursul ultimelor 2 ore tot am trimis cereri pe Instagram consecutiv, sa zic asa cu aproximatie 13-20 de cereri (Nu stiu daca din cauza asta este problema la ce am sa va spun imediat ). Acum pot sa trimit in continuare fara nicio problema, ideea este ca nu ma lasa sa imi mai vad " urmaritorii >- cei care ma urmaresc pe mine si cand dau pe cineva la fel nu le pot vedea urmaritorii. Imi apare acest mesaj mereu cand dau click " Te rugam sa astepti cateva minute inainte de a reincerca ". Am asteptat mult si bine si degeaba..am dat restart la telefon, am actualizat aplicatia, am deinstalat-o si instalat-o din nou si nimic. Ceva sfaturi in caz ca ati mai intampinat aceasta problema? Multumesc

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Am căutat si eu răspunsuri, fiindcă eram curioasă. Și, aproape convinsă că până la 20-30 de solicitări nu ai cum să fii banat de la această acțiune, decât dacă era, să zicem, vorba de un nr mult, mult mai mare (deci, se făcea abuz). Eventual, nu mai pureai trimite cereri, dar nu să nu-i mai poți vedea deloc.
Pe unde am "răsfoit" pe internet, spune că e vorba de un bug (în mod sigur!), care se va remedia în căteva ore, cca 48-72h, cel mult.
Ori, poti grăbi remedierea problemei dacă urmezi sfaturile din linkul de mai jos (vezi raspunsul lui @dennesdavid 99 din 27 iunie 2019). El s-a confruntat cu o problemă similară și îți spne tot ce trebuie sa faci.
Success!

http://amp.reddit.com/......_who_i_am/

| a răspuns:

Pai, nu mai ai ce face, te-au detectat ca robot.