| Sp0keY a întrebat:

Salutare, am un numar de telefon pe DIGI pe care il folosesc dar nu sunt titular (titularul are 2-3 abonamente de telefonie). Vreau sa ma portez in alta retea(telekom) si sa imi pastrez numarul de telefon, insa vreau ca noul abonament sa fie pe numele meu. Stie cineva daca se poate face schimbare de titular pentru un singur numar de telefon si nu pe toate? Cum procedez?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce nu mergi la Digi sa intrebi?

| Salontanul a răspuns:

Corect cum a zis CarcotasulVesel! Trebuie sa vina stapanul altfel se considera numar pierdut si ti-l pot si inchide.

| sierra1 a răspuns:

Intâi faci transfer de responsabilitate apoi te portezi. Du-te la o reprezentanță

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai daca nu e numarul tau, trebuie sa isi dea acordul titularul.
nu poti sa portezi un numar care nu e al tau, pe o alta retea, cat despre contractu la digi, ai termeni si conditii acolo in el.nu stie nimeni cat ai semnat tu contract cu ei, de fapt tu n-ai nici o treaba ca nu esti titular. Vorbeste cu cine e titular, sa sune la rds, si sa le spuna ca vrea sa porteze numarul si sa inchida abonamentu actual.

| CarcotasulVesel a răspuns:

Singura solutie e sa mergi cu titularul la RDS, sa faci transfer de proprietar, SA NU LE SPUI CA VREI SA PLECI si apoi sa pleci, si poti sa iti portezi numarul pentru ca atunci esti proprietar

insa, sa fie ABSOLUT CLAR: fara titularul abonamentului nu faci nimic

dar cu el o sa poti, nici o firma nu are nimic impotriva sa schimbe titularul unui abonament (capata un client in plus), atat timp cat tu sau titularul nu aveti datorii la RDS sau alti operatori (este o lista neagra pe undeva)