| Mihai19111 a întrebat:

Salutare! As avea si eu nevoie de ajutor din partea voastra. Am un Samsung Galaxy S7 EDGE si am probleme cu camera foto. Cand intru in camera imi apare o imagine neagra iar pe mijocul ecranului imi scrie:,, EROARE LA CAMERA FOTO,,. Am incercat prin resetare si imi merge doar cateva minute iar dupa imi apare acelasi lucru. Aveti vreo idee din ce motiv se comporta asa.Multumesc mult!

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Media de utilizare a unui telefon este cat garantia lui: adica doi ani. Dupa aceea trebuie aruncat si cumparat altul nou.
In mod normal, ar trebui sa-l duci la service sa vada daca este din camera sau din soft. Dar nu stiu daca merita investitia.
Deja are 3 ani un astfel de telefon. Cel mai slab Xiaomi este mai bun decat telefonul tau, cu exceptia camerei. Dar in cazul tau nici camera nu mai este buna.
Deci fa-ti planuri pentru altul nou, indiferent cat ai muncit pentru acesta pe care il ai acum, sau daca este un cadou.

| Ineys a răspuns (pentru anonimg):

Nu e chiar asa. Am un S6 care merge brici. Singura problema e bateria, se incinge si descarca foarte repede. Daca as schimba-o probabil ar fi ca nou.

| anonimg a răspuns (pentru Ineys):

Și nou tot se încinge bateria, și tot repede s-ar descărca. Poate nu așa repede ca acum, dar tot repede va fi. Samsung-urile sunt slabe la baterie. Doar modele de "Note" sunt ceva mai bune. Restul se încing fără probleme și se descarcă repede.

| Mihai19111 explică (pentru anonimg):

Pai de aceea doresc sa-l repar pentru a-l vinde si sa-mi achizitionez altul nou.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tu ai s7 EDGE și acum a apărut S10. Pai na...problema poate fi la software. Depinde.