|

Salutare. De curand am achizitionat un Samsung Galaxy S II sh. Am urmatoarea problema: Dupa ce-l incarc complet, procentajul bateriei scade sestul de repede ( in regim de stand-by 5%/ora). Daca il folosesc doar pentru apeluri, sms-uri si aplicatia de facebook bateria ma tine aproximativ 8 ore. Iar daca intru in jocuri dupa aproximativ 10 minute telefonul se stinge. Incerc sa-l repornesc si imi arata 1% baterie. Scot bateria, o pun la loc si il repornesc si imi arata 50% - 60% depinde. Voi ce Credeti ca se intampla cu el? Precizez ca bateria mi se pare putin cam umflata. Am cautat pe net si nu prea am gasit raspunsuri concrete. Unii zic ceva de placa de baza, altii de soft.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună!
Eu am un Samsung Galaxy S III şi din fericire nu am întâmpinat încă probleme de acest gen.
Sunt de părere că ar trebui să mergi cu el la un magazin specializat Orange, Vodafone sau Cosmote sau să-i cumperi o altă baterie.
Pa-pa.

| explică (pentru Hydrangeaceae):

Multumesc de raspuns, am sa incerc totusi inainte cu o baterie de la alt S II...

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, este defectă bateria.
Eventual, să încerci să pui o altă baterie ( de la alt telefon ) şi vezi dacă mai face probleme.


Toate cele bune.

| a răspuns:

Bateria se incalzeste in alea 10 minute cat te joci? S-ar putea sa se stinga deoarece a atins temperaturi destul de ridicate, si al meu telefon face urat daca ma joc si il tin la incarcat (se incalzeste ca dracu, ca sa zic asa).

Ce sa zic, poti incerca sa il reflashuiesti, sa ii scoti sau sa ii pui root si sa umblii la setari mai avansate, sa ii dai un reset din fabrica, sa te duci la service cu el.

| explică (pentru Seby90):

Da, se incalzeste dar nu exagerat. Si totusi, daca este conectat la incarcator ma joc 1 ora si nu are nimic. Iar daca nu este la priza il pierd in 10 minute.