anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutare.Fratemiu si-a scapat telefonul in apa. Bagand reped e mana in apa si apucandu-l(functiona), s-au facut probabil niste setari si acum a aparut "iconita" cu castiele pe ecran.Bun.Ce se intampla este,cand suna pe cineva sau baga muzica,trebuie sa puna castile ca sa auda. Pe difuzor nu merge nimic, nici muzica nici cand apeleaza.Dar cand baga castile se aude cand apeleaza si poate vorbi. Telefonul este un android LG. Stie cineva pas cu pas cum setez sa nu se mai auda in casti si bineinteles ca pe difuzor? Dau funda.Am tot cauta acolo o optiune sa comut pe difuzor si...m-am plicitisit de atata cautat.Mai e cineva cu acest model de telefon si ma poate ajuta sa comut pe difuzor? Am dat si la resetari din fabrica dar acea iconita cu castile nu dispare.

Răspuns Câştigător
| Seby90 a răspuns:

Pointless, trebuie curatat telefonul. E un contact "sintetic"creat in mufa telefonului, acesta simuleaza castile ca fiind active. Trebuie curatat s-au schimbat jackul de casti, destul de ieftin, probabil scapa cu sub 100 lei la un service.

| Anonim explică (pentru Seby90):

Mersi,de aia imi era frica, de un contact facut cand l-a scapat in apa. Nu poate razola altfel? Din setari sau mai stiu eu? Altfel merge bine telefonul ddar...numai daca baga castile. Dupa ce suna la cineva si da clic pe difuzor, se aude tare.Da volumul mai incet si e acceptabil sa vorbeasca cu el la ureche dar...cand suna cineva la el, nu se aude.Deci alta varianta nu mai este?

| Anonim explică (pentru Seby90):

E greu sa-l curatam noi? Cam cum se procedeaza, cu ce scule?laughing Nu cred ca ar mai da bani pe reparatie in service fratemiu.

9 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

LG,LG dar de care? Android e sistemul de operare.

| Anonim explică (pentru stlucian):

E un telefon LG P-500. Asa arata:
http://www.shopmania.ro/telefoane-mobile/p-lg-optimus-one-p500-10991209

| stlucian a răspuns (pentru anonim_4396):

Sufla in mufa jack (aia pentru casti)poate a intrat mizerie.
Vezi si aici in manual:
http://www.cellphones.ca/upload/manuals/lg-optimus-one-manual.pdf
(maresti din "+" sus)
daca nu reseteazal cu totul dar salveaza pe card aplicatii/jocuri/poze/etc

http://www.hard-reset.com/lg-optimus-one-p500-hard-reset.html

| Anonim explică (pentru stlucian):

Adica daca restez hardul dispare tot de pe ecran nu? Si culmea, ca am intrat pe siteul ala si nu poat da copy sa paste-z in google translate sa prind ideea.

| stlucian a răspuns (pentru anonim_4396):

NU doar ce ai descarcat tu.Ca la setarile din fabrica dar mai in profunzime.Mai jos spune si resetare cod fabrica:

3845#*500#

ai folosit acest cod? Dar nu te complica ca poate Seby90 are dreptate.Pe viitor foloseste si browser-ul Chrome el traduce instant paginile big grin thumbs up

| Anonim explică (pentru stlucian):

Ok,va multumesc.Am resetat din fabrica direct din setarile lui dar culmea e ca tot apare castile pe ecran si tot asa, merge doar la casti sa sune sau sa rpimeasca apeluri. In fin e cred ca o sa-l ducem la reparat sau...altul nou.Ca si asa e o rabla de nu merge nici netul pe el. laughing Bafta si va multumesc.

| stlucian a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru putinwinking