| tr3ig a întrebat:

Salutare, o intrebare pentru cunoscatori, ce telefon pot sa imi iau mai bun la un buget undeva la 1500 de lei? Adica ma intereseaza in primul rand sa tina bateria! Am avut un Huawei p20 simplu, am fost multumit de el dar s-a dus bateria si nu mai merita investitia sa o schimb si din ce am vazut acum s-au porcit, au scos magazin playu si asa mai departe si de asta intreb nu stiu ce sa mai iau!

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cumpara-ti o baterie externa de min. 10000mAh si nu mai ai problma cu descarcarea bateiei.

| anonimg a răspuns:

Xiaomi 14. Este mai scump sau mai ieftin în funcție de capacitatea de memorie.

| Cinic a răspuns:

Daca bugetul tau este de 1500 ron ti-as recomanda:
Samsung a 16 5g 8 gb ram- one ui 7 si 5 ani de updaturi softwere.
Oppo a 5 pro 5 g - baterie de 5700 - rezisstent cu protecctie ip 68/69 la apa si praf, procesor la fel ca la Samsung a 16 ( mediatek 1300) dezavantajele ar fi ca are doar 720p rezolutie si ips in loc de amoled si doar 1 an de spftwere update si 3 de securitate.
Motorola G 75 - ip 68, cel mai bun procesor dintre Samsung si oppo ( snap dragon 6 gen 3 ), certificare la cazaturi si socuri si cel mai important are cel mai curat softwere, aproape stock ceea ce va face ca sistemul sa se miste mai rapid si mai eficient. 5 ani garantati softwere update si 6 de securitate. Dezavantajul fata de Samsung ar fi ca Motorola foloseste ecran lcd in timp ce Samsung are amoled. Eu personal as alege Motorola.

| NLS a răspuns:

Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G

Motorola Edge 50 Fusion, 512GB, 12GB RAM, 5G

Ambele sunt ok pentru poze (nu la nivelul SAmsung A55 sau A56, dar fac poze decente, foarte apropiate de acestea)
#########################
Daca nu te intereseaza pozele, ci doar bateria si procesorul:
Poco X7 Pro (insa constructia nu e atat de Premium ca la celelalte 2 de mai sus)

Daca vrei sa nu plangi mai tarziu, nu lua amsung A16, A26, A25, din astea.

Nici macar A34, A35, A36 nu prea merita, din cauza cantitatii mici de RAM.

| tr3ig explică (pentru NLS):

Nu ma intereseaza pentru poze, vorba aia vrei poze iti cumperi camera foto! ma intereseaza un telefon care sa ma tina bateria in primul rand fiindca vorbesc foarte mult, si care sa ruleze cat de cat ok, adica sa nu stau sa ma rog de el ca sa initieze un apel sau sa stau juma de ora pana pleaca mesaju!