| IonutVodka a întrebat:

Salutare oameni buni.Ce preferati in materie de telefoane? Apple sau Samsung? Care credeti ca sunt mai bune si care isi merita banii?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Apple,ala este mai bun. Dupa cum observi au comentat majoritatea care niciodata nu au folosit Apple,poate ca nici nu lau tinut in mana vreodata sau macar sal vada real laughing
Cum iti poti face o imagine din ce spun acesti oameni? De ce se mai baga in seama inutil laughing
Eu am folosit f multe telefoane si cel la care m-am oprit este Apple,orice produs Apple cumperi merita.
Inainte foloseam de exemplu la calculatoare desk sau laptop cu windows,mereu probleme,desi le rezolvam singur, pot rezolva mai roice legat de calculatoare, apoi din intimplare laughing eram si eu ca si cei de aici, dar nu aratam, adica sa ma dau mare fara sa am habar laughing dar gandeam cam la fel ce Apple ce rahaturi.
Intr-un final nu am avut incotro si a trebuie sa iau Apple, am luat All in one de 27 inch in anul 2013 sil am si acum si po sa zic ca bate si acum orice alt calc nou cu wind,niciodata nu a zis nici marc laughing unde pui ca nu mai ai nevoie de noi sisteme de operare,ti se da moca, nu ai nevoie niciodata de antivirus, cine spune ca da bate campii si asa mai departe, nu ingheata dispalyul ca la windows laughing pur si simplu cand ai Apple nu mai mergi nicaeri sa repari ceva laughing

Deci sa vorbeasca cei care au si folosesc Apple nu dealde astia neica nimeni care doara isi dau cu presupusu.
Dar acum depinde si ce anume te multumeste pe tine.
De exemplu pe mine ma multumeste si ambalajul unui produs, ma face sa ma simt bine laughing ca urmare Apple are de la ambalaj pana la cele mai mici suruburi totu perfect, totu asa cum ar trebui sa fie.

Ca sa intelegi ce zic fac o coparatie.Vad esti baiat, iti plac fetele frumoase sau nu conteaza? Fete frumoase si destepte, bune iti plac?
Daca iti plac atunci cumpara Apple laughing Apple este o femeie frumoasa, desteapta si devreme acasa laughing

Vaz ca ai la poza pistoale laughing ca pistol ti-as recomanda CZ de 9 mm si Springfield 0.45 modelu 1911, sau tot asta dar facut de Kimber laughing astea da pistoale

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu prea sunt obisnuit cu Apple, eu vreau mai multe taste.
Samsung imi par ok, si prefer Android, dar de obicei cumpar chinezarii ieftine si performante (E-Boda, Bluboo), pe care le schimb fara sa imi fac abonamente inutile.

| IonutVodka explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nici eu nu am avut Apple niciodata.Am avut toata viata numai Samsung, cu exceptia ca am avunt un Nokia.

| Andreeush a răspuns:

Eu prefer Huawei.

| IonutVodka explică (pentru Andreeush):

Eu vorbeam doar de Apple si Samsung.Atat...nu despre alte companii.

| Glacyer a răspuns:

Samsung si ca alternative Huawei, Lg, Asus. Camere bune si memorie mare sa merite investitia.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Samsung, la orice ora.
Apple stie doar sa stoarca bani, multi bani, pe produse care se gasesc la alte companii la aproape jumatate din pretul ala. Ei vor bani pe marul vietii ce ti-l pun acolo. S-au ajuns. iPhone5 a fost ultimul telefon care merita cumparat de la Apple.
Samsung e 10 clase peste, dtpdv.