|

Salutare, sunt un utilizator nou in ceea ce priveste telefoanele cu sistem de operare android. Am o nelamurire cu un icon. sau doua.

In pricipiu, cand sunt conectat la reteaua wi-fi de acasa, imi apare iconita de la wi-fi cu semnal de culoare alba, iar uneori, cand sunt conectat la aceeasi retea, culoarea semnaului devine verde. Nu poate fi din cauza ca semnalul este unul puternic, pentru ca acum am doua linii de semnal wi-fi de culoare verde.

Ceea ce am observat este ca atunci cand semnalul este de culoare alba, internetul nu merge, dar totusi imi spune ca sunt conectat la retea. Acelasi lucru si in cazul semnalului GSM, adica al retelei telefonice.

Ma poate lamuri cineva exact care e semnificatia iconitelor?

De ce e verde uneori, de ce e alb... nu inteleg straight face

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Exact cum ai spus si tu! Atunci cand este cu "alb" este la limita, dar nu e neaparat sa nu iti mearga, eventual se misca incet... Cand apare "verde", prinde semnal mai mare, fie ca este vorba de GSM sau Wi-Fi! Dar asta difera si de telefon, spre exemplu la mine, atunci cand am semnal imi apar liniutele albe. Nu Andoid-ul face asta! Funda?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu este logic? adica alb-ul este semnal 0 si verde si o liniuta pe minim, ai semnal, ai prins wi-fi, si normal ca inca este conectat la acea retea de acasa, ai dat deconectare? ca sa nu mai fi conectat la retea, doar ca nu ai semnal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut si eu sunt utilizator de android depinde de telefon la mine e doar culoarea alba dar la tine semnalul alb semnifica o conexiune slaba.Si eu acasa am doua retele wireless amandoua cu semnal dar doar la una merge sa te conectezi acum depinde de router si de telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează