|

Salutare TPU, am o problema destul de grava din punctul meu de vedere. Cu vreo jumatate de an in urma mi-am facut un update la telefon cu cyanogen, astfel ajungand de la versiunea 2.3.6 la versiunea 4.0.4 (telefonul meu este Samsung Galaxy S Plus i9001 ). Astazi, mi-a venit ideea de a reveni la versiunea 2.3.6 deoarece nu imi mergea "Play Store-ul". Asadar, m-am uitat la un video pe youtube si am incercat sa fac si eu ce facea cel care a facut video-ul. Am folosit programul ODIN, timer-ul mergea dar bara nu se incarca. Pana la urma dupa 7 minute de asteptare fara rost, am scos cablul care facea legatura dintre telefon si PC.

Totodata, am incercat sa reproduc inca o data ce facea cel care a postat video-ul pe YouTube, numai ca de data asta mi-au aparut urmatoarele mesaje : "FAIL", "Process killed"... (nu mai tin minte exact, dar imi este si frica sa mai fac inca o data, deoarece nu am experienta necesara in acest domeniu si imi este teama ca o sa imi stric de tot telefonul, daca nu am facut-o deja).

Am incercat sa imi deschid telefonul si mi-a aparut o imagine : http://imageshack.us/scaled/thumb/12/rb1b.png.

Astfel, imaginea asta imi apare de fiecare data cand imi deschid telefonul. Am nevoie de ajutor cat mai repede! Dau funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai ghinion. Playstore-ul nu iti mergea deoarece nu ai instalat corespunzator.
Vezi daca iti merge downloading mdoe(volum -+home+power). Daca da, mai ai sanse sa il salvezi.

| explică (pentru sltlp):

Da, asta merge, am uitat sa mentionez mai sus. Asta fac acum, incerc toate variantele de firmware pentru Galaxy S + GT- i9001 si le tot incerc in ODIN, poate poate merge. Dar in continuare, toate variantele care le-am incercat fac ca timer-ul din ODIN sa mearga, dar nu se incarca nimic. Ai vreo idee, ce as putea face?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Shenk):

Schimba pc-ul. Daca ai odin, dezinst.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: