| Yolocaust a întrebat:

Salutare TPU am si eu o problema.
Am un telefon Samsung galaxy young si mi se descarca bateria prea repede cam 1 zi sta si se descarca
ajutati-ma va rog!
Funda!

4 răspunsuri:
| nutuxcristian a răspuns:

Salut! Uite cateva motive pentru care ti se descarca asa de repede:
>Folosesti telefonul cand este la incarcat
>Bateria are o problema din fabrica
>Lasi prea multe aplicatii deschise
>Daca telefonul are 3G, foloseste AIRPLANE MODE cand este la incarcat, sau incearca sa il ti inchis cand il incarci
>Nu lasa telefonul sa se incarce 100%, decat 98, 99%, odata pe luna lasa-l sa se incarce 100%, si mai lasa-l apoi o ora dupa ce e 100%...dar nu mai mult de 4 ore!
>Foloseste garantia ca sa repari bateria, daca nu ai garantie...cumpara alta


| KeepCalmBaby a răspuns:

Este din cauza aplicatiilor! Stiu chestia asta deoarece am si eu telefeon ca al tau Samsung Galaxy Young Pro. Din pacate, eu am renuntat la aplicatii si acum folosesc google pentru facebook, jocuri, etc. (pe tel)

| mytyk a răspuns:

Salut, pentru a economisi cat mai mult bateria dezactiveaza bluetooth-ul, wifi-ul, inchide jocurile( descarca din magazin play super task killer), nu tine luminozitatea la maxim! Dar depinde si ce faci tu cu el, daca te joci mai mult, mai lasa jocuri. Daca respecti cele spuse vei putea obtine undeva pe la 2 zile de utilizare in conditii normale ( apel, sms-uri, si un pic jocuri). Apropo la telefoanele cu android bateria cam asa tine, cam o zi deci nu te ingrijora ca telefonul tau are vreo problema!

| KattyR123098 a răspuns:

Si eu asa telefon, cand era nou se descarca foarte repede, dar acum tine un pic mai mult. Se descarca foarte repede deoarece este nou. Ar fi bine ca luminozitatea sa nu fie la maxim, pe noapte trebuie sa inchizi toate aplicatiile si sa dezactivezi dispozitivul!