|

Salutare TPU,

Am si eu o problema cu Iphone-ul meu 5S, telefonul are 6 luni e cumparat de la Altex si de o saptamana imi tot apare "Niciun Serviciu" de 20-30 de ori pe zi. Activez netul stau ce stau si apare Niciun Serviciu dupa 10-20 de scunde imi apare semnalul inapoi, dar e foarte enervant. Telefonul nu a fost desfacut deloc. Am incercat toate tutorialele de pe internet, degeaba fara succes. Nu am timp sa il duc in garantie am mare nevoie de telefon. Tin sa precizez ca am incercat cu orice cartela Vodafone,Orange, Digi si chiar am cumparat o cartela noua. Help me!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Fii atent! Sa ii faci o resetare la cum era el din fabrica prima data si daca nu merge sa il duci in garantie in cazul in care nu te pricepi si daca te pricepi la el poti sa il resoftezi adica sa ii pui tu inca odata ios-ul sau daca nu arunci e bun de aruncat ca altceva nu ai ce sa faci cu el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bogdan549):

I-am dat si resetare din fabrica. Tot degeaba. La ce te referi prin resoftare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru oldschool207):

Ma refer la acelasi lucru ca atunci cand ti-ai reinstala windows-ul pe calculator dar ti-as recomanda totusi sa il trimiti in garantie ca asa daca il resoftezi pierzi garantia

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează