|

Salutare TPU, am si eu un Samsung s5230 si aproape la toate jocurile care le iau imi da invalid file cand dau sa le instalez, nu merge nici.jar nici.jad, ce ar trebui sa fac?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am avut si eu acelasi telefon cu cativa ani in urma si tot eroarea asta o primeam.Pana ce am citit pe un site specializat ca trebuie sa instalez un nou firmware(soft).L-am resoftat si minune mergeau toate jocurile adaugate si jar. si jad. Deci nu telefoanele sunt de vina ci softul din ele.Va asigur ca daca gasiti softul bun si il resoftati va merge.Aceeasi ca si in cazul lui xmenx.Deci concluzia este:daca vrei jocuri descarca un firmware de pe net cauta pe youtube: how to install a firmware on Samsung star sau s5230 si urmeaza tutorialul.Sau daca nu vrei sa il resoftezi iti dau eu o posibila solutie fara resoftare: http://www.youtube.com/watch?v=Ywq6wW5wnfo ai acolo in descriptie link pentru jocuri si link pentru programul acela.Bafta.

| explică (pentru gamestoper1998):

Multumesc mult, Functioneazahappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut am si eu un Samsung GT-C3500, si cind vreau sa intsalez o joaca tot asa probleme face, si regret ca mi-am cumparat samsungul asta, probabil ca are un site special care merge doar la samsunguri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează