Întrebare recomandată | eXcisioN a întrebat:

Am un Samsung Galaxy Mini 2 si de astazi am o problema. Il pun la incarcat, insa nu recunoaste incarcatorul. Am incercat si la PC insa aceeasi problema. Cred ca o fi de la telefon, dar nu s-a intamplat nimic cu el. Nu l-am scapat, nu nimic. Stie careva ce ar putea fi? sad

Răspuns Câştigător
| alecx4music a răspuns:

Backup-urile sunt pe cardul de memorie si ar trebui sa fie denumite astfel:
Backup-Calendar.txt
Backup-Calllog.txt
Backup-Contacts.txt
Backup-SMS.txt

Direct in folderul radacina al cardului.

9 răspunsuri:
| alecx4music a răspuns:

Cea mai simpla metoda pe care poti sa o incerci este sa ii scoti bateria si sa il lasi asa 5-10 minute.
Mai poti incerca sa resetezi setarile la modul implicit. Vezi sa salvezi contactele, mesajele, notele, calendarul si tot ce mai ai pe acolo, (poti folosi aplicatia Mobile backup II o gasesti gratis in google play) pentru ca o sa iti stearga tot ce ai in memoria telefonului.
Ca sa il resetezi:
Intri in settings (setari), Privacy (Confidentialitate), Factory reset (Resetarea de fabrica a datelor)
Daca nu merge nici asa, du-te cu el la un service GSM, se poate sa fie din cauza mufei telefonului.
Bafta!

| eXcisioN explică (pentru alecx4music):

Am facut cum ai zis, acum incarca, dar doar cateodata. Trebuie sa-l sting, sa-i scot bateria pentru 5 minute, dupa aia sa o pun la loc, sa il bag la incarcat si abia dupa aia sa il aprind. Daca il aprind si il pun la incarcat nu incarca. Si acum nu mai am niciun backup. S-a dus tot, numere, calendar, totul. Deoarece s-a sers si backupul si aplicatia Backup Mobile II. Ce-i de facut acum?

| alecx4music a răspuns (pentru eXcisioN):

Instalezi aplicatia din nou si ii dai restore.

| eXcisioN explică (pentru alecx4music):

Gata. Nu am reusit sa dau restore la ce-am pierdut pentru ca e logic ca daca am sters tot ce era in telefon, am sters de asemenea si back-upurile, insa am rezolvat problema cu incarcatorul cu ajutorul tau. Mersi mult, meriti mai mult decat funda, insa asta e tot ce pot sa-ti dau oh go on.

Răspuns utilizator avertizat
| NicoNicolletta a răspuns:

Uite,buna! Am acelasi telefon ca tine! Si mie mi s-a intamplat! Eu am fost pe la multe magazine dar au spus ca il baga in servis dar nu e problema telefonului! Uite un sfata Incarcatorul de BlackBerry merge cu Samsung Galaxi mini 2 si daca nu ai pe cineva cu BlackBerry du-te in magazinele de unde ai telefonul in retea sau de unde l-ai luat si intreba de incarcator de Samsung Gallaxi mini 2 si in orie ca adu si telefonul ca sa vezi cum intra cu firu! Sper ca ti-am fost de ajut-o! Am trecut prin aceasta experienta!

| IonutM4A1 a răspuns:

Dul sal verifice cineva si atunci vezi ce este cu telefonul tau! Eu cred ca este de la firma!

| Bica1453 a răspuns:

Simplu ubli cu un ac in ufa de incarcare si misti inauntru si scoti si plafu de acolo

| InteligentSmoker a răspuns:

Salut. Si mie mi s-a intamplat aceeasi problema insa inca o am..incerc sa fac ce spune alex dar nu pot sa deschid deloc telefonul...cred ca ar fi bine sa il duc la un service am dreptate?