| Adolf8 a întrebat:

Salutare tuturor! Aș dori să îmi schimb bateria de la telefon Samsung galaxy s 9 plus. Odată l-am schimbat la o firmă GSM din Oradea. Însă după 9 luni iar a început să arate semne de degradare. Eu cred că mi sa vândut o baterie folosită. Voi la ce firmă ați schimbat bateria telefonului și in cât timp a fost finalizată lucrarea? Unde să merg să își schimbe bateria și să fie noua ca din fabrica?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Posibil sa iti fi dat una folosita. Asta puteai observa daca ti-a desigilat-o in prezenta ta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai merita e vechi telefonul, bani aruncati pe baterii, poate ca nu bateria este defectă posibil ai altceva defect care conduce la un consum exagerat al bateriei, vinde l si i ati alt telefon nou cu garantie de 2 ani si cu un acumulator bun sa te tina bateria cel putin o zi intreaga.

| Brizbriz a răspuns:

Iei baterie de aici:
https://www.emag.ro/......+s9+plus/c
si mergi la un service si ii spui ca ti-ai luat teapa de la altii si daca poate sa faca in fata ta

| Aditu94 a răspuns:

Daca este inca in garantie, mergi la ei si solicita ezolvarea problemei.dar ei ofera 3 luni garantie pentru montaj..si tot atat pe baterire.ori 6 luni..asa ca o schimbi din nou, si vezi sa fie originala. daca nu.o sa iei altceva. sfatul meu, reparal si vindel, ia nou.

| Mazzenine a răspuns:

Salut! Iti recomand mai bine sa comanzi o baterie de pe un site de electronice precum gsmnet.ro. Iti cauti efectiv modelul si mergi la un service de incredere ca sa iti inlocuiasca bateria. Ori te duci in alt oras sa iti schimbe bateria. Eu am fost in Bucuresti acum ceva timp sa imi schimbe display-ul si am dat in jur de 1 milion pe manopera, iar display-ul mi l-am luat eu cu doua milioane pentru un Xiaomi Redmi 9c. Service-ul la care am fost se numeste BITS Service GSM. Dar, poti incerca si la tine in oras daca gasesti un service mai ok.