| TecuceanuBogdan a întrebat:

Salutare! Vreau un sfat, în august mi se termină abonamentul la Orange și vreau să mă mut de la ei fiindcă eu nu prea am fost multumit de ei. Ce îmi recomandați, Digi sau Vodafone și de ce? Ce abonament îmi recomandați de la ei? Menționez că folosesc și mesajele, dar nu foarte des. Chiar și de la Orange, ce abonament îmi recomandați? Dar la ei (la Orange) nu as mai vrea. Multumesc si vreau răspunsuri serioase.

Răspuns Câştigător
| Salontanul a răspuns:

Depinde in ce zaona esti. Eu sunt in zona cu acoperire buna si am un telefon bun. Digi este ieftin si foarte bun si in 3 G are acoperire buna. Se zice ca este mai bun Vodafone dar eu nu cred. Am avut acoperire si in muntii Cernei, in Banat cu DIGI. E adevarat ca sotia mea nu avea dar avea un telefon mai slab. Daca scrii pe Google, "Harta acoperire... si pui pe diferite instante denumirile lor, poti face o comparatioe vizuala intre ele. La Vadofane e atat de "bun" site-ul, ca n-am reusit sa intru. Uite la DIGI: http://bit.ly/2VQOgk9 si la Orange: https://oran.ge/2VLg2yx Atat ca la Orange este mai scump.

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Abonament doar pentru telefon? In cazul asta de ce vrei sa te complici? Eu am cartela prepay la telekom si cu 5 euro am totul nelimitat, chiar si net 4G nelimitat.

| TecuceanuBogdan explică (pentru Bondarel99):

Semnalul e ok? Internetul merge bine la Telekom? Că am un coleg le Telekom și nu prea e mulțumit de el.

| Bondarel99 a răspuns (pentru TecuceanuBogdan):

Internetul merge perfect, la apelurile pe cartela imi mai facea figuri uneori dar eu oricum folosesc mai mult netul sa comunic (whatsapp, mess). Cred ca depinde si in ce zona esti.

| Celcestietot a răspuns:

Digi. Internet nelimitat care nu este scump deloc, acoperire ok la semnal.

| MadRaven a răspuns:

La digi
Am abonament cu minute și internet nelimitat de vreo 3 ani și sunt complet mulțumită. N-am avut niciodată probleme cu ei și "luxul" de a intra oricând să ascult muzică pe Youtube fără să-mi pese de date îmi face viața mai frumoasă laughing. Dau 25 de lei pe lună.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Digi