anonim_4396
| Anonim întreabă:

Samsung Galaxy A51 sau Huawei Nova 5T?
Nu mă interesează pentru jocuri, cât mă interesează calitatea pozelor. Aaa, iar Samsung Galaxy A51 vine cu mufă Jack 3, 5 pentru casti, când Huawei vine cu adaptorul și mereu trebuie să iei după tine ditamai cârnatul când vrei să asculți muzică.
În prezent dețin Huawei P Smart 2019 pe care l-am cumpărat din luna Februarie 2019 și nu am avut probleme cu el care să necesite atenția service. Partea proastă cu Huawei este că eu am licență la Bitdefender AntiVirus și mereu antivirusul și protecția web se dezactivează singure. Trebuie să activez eu manual. Am vorbit și la suport Bitdefender, mi s-a spus că așa se întâmplă cu toate telefoanele Huawei în aplicația Bitdefender. Nu este o mare problemă, însă eu chiar nu știu ce să aleg dintre Huawei Nova 5T și Samsung A51.

Apropo, acest Huawei Nova 5T nu a fost afectat de neînțelegerea dintre SUA și China și are servicii google. Asta pentru necunoscători care poate îmi veți spune "ai grija cu Huawei, etc". Sunt bine informat în privința telefoanelor Huawei care sunt și care nu sunt afectate. Însă nu știu care ar fi mai bun în cazul meu. Voi ce spuneți?

Răspuns Câştigător
| Pizza919 a răspuns:

Huawei e forță!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Benny09 a răspuns:

Mă rog, diferențe mari sunt între ele. Samsung vine cu 4GB ram, Huawei 6GB RAM. Personal as merg pe Huawei.

| Benny09 a răspuns:

Până la urmă am optat pentru Samsung Galaxy A71. Am prins o reducere de preț pe altex.ro și l-am achiziționat la prețul cu care se vinde un Huawei Nova 5T pe Emag ( 1200 costă 5T vândut de Emag). Sunt zile când găsești stoc vândut de Emag, alteori nu. Practic, as fi vrut Huawei dar să fie vândut de Emag și nu de partenerii lor care cer prețuri exagerat de nesimțite. Cum nu am găsit stoc vândut de Emag, am luat Samsung A71 si în preț m-am încadrat tot la fel aplicând reducerea de preț.