|

Samsung galaxy ace 2 sau Allview alldro p5? De ce?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,

Am analizat cele doua telefoane asa ca eu iti recomand Allview p5 din urmatoarele motive:

-are un procesor mai puternic (de 1000, fata de 800 al celui de la samsug)
-vine implicit cu o versiune mai buna de android
-are display mai mare
-are camera mai buna de 8mp
-este si dual sim
-costa si mai putin

Mai mult chiar, iti recomand sa arunci o privire aici: http://bit.ly/1b0LU60 peste parerile celor care l-au cumparat deja.

1 răspuns:
| a răspuns:

Salut!
Da, normal, ca Samsung este aproape intotdeauna varianta buna, dar serios? NU sunt chiar atat de prost incat sa iau Galaxy ACE fata de Grand X In..Doar pentru ca este Samsung sa il iau la acelasi pret, doar ca de 3 ori mai prost, nu, nu sunt chiar atat de Samsungist..eu mai si gandesc logic.
Galaxy SL Tind sa cred ca este o varianta mai ieftina a Galaxy S1ului! Deci..mai ramane S Advance! Mi se pare super bun pentru pret! De ce?
Are Ecran super bun, 768MB RAM, memorie interna mare, internet rapid, camera buna, updatabil la 4. 1JellyBean, procesor DualCore foarte bun, GPU la fel, si o baterie buna! +Ca nu o sa arunci telefonul cand o sa ti se strice, pentru ca nu este marca..vax albina!
Daca chiar vrei sa 'ii cauti nod in papura', poti spune ca putea avea ecran mai mare (4"), mai mult RAM (768MB) si rezolutie mai buna (233PPI), dar serios, ecranul este deja mai bun decat 90% din toate ecranele pe smartphoneuri! Este Super AMOLED, nu o sa mori ca nu este HD Super AMOLED!
Ce este 4G? Ei bine, sunt destul de sigur ca te doare capul de la toate reclamele acelea de la Vodafone cu 4G.
Pai.4G, din cate stiu eu, iti da o viteza mult mai mare de internet! Nu sunt SIGUR, dar cred ca este ceva de genul asta : 3G = 7.2 MBPS, 3.5G = 21. 1MBPS, 4G =42.2 - 100MBPS!

Funda?