anonim_4396
| Anonim întreabă:

Se poate ca un telefon iphone sa ia viruși?
Dacă da, care sunt semnele ca ai un virus in iphone?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Telefoanele Iphone se bazează pe o structură destul de restrictivă. Tocmai datorită acestui lucru, probabilitatea de a avea viruși pe un Iphone este destul de scăzută. Aceștia sunt foarte atenți cu aplicațiile pe care le acceptă în Apple Store și aplicațiile între ele au o comunicare destul de limitată. Toate aceste măsuri cresc siguranța dispozitivului.

Dacă până în momentul de față ai folosit telefonul în mod normal, fără să încerci să treci de măsurile menționate mai sus sau să modifici în vreun fel sistemul de funcționare Iphone, cel mai probabil nu ai viruși.

În cazul în care observi că telefonul tău funcționează diferit sau într-un mod neobișnut, cel mai probabil ai instalat o aplicație care nu funcționează corespunzător. Acest lucru nu înseamnă că acea aplicație are viruși. Încearcă să identifici care aplicație ar putea să-ți genereze probleme și să o dezinstalezi.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| JicaContra a răspuns:

Temperatura mare, tuse seaca

iPhonu' nu prea ia virusi, in general Android-ul e mai usor de atacat, asta e unul dintre putinele motive pentru care Apple e mai bun, dar cam atat (pe Android am antivirus, phoock Apple very, very much)

5 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Da.
Depinde, virusii pot face diverse probleme. Ce a patit telefonul tau?

| Anonima123456789098765324 a răspuns (pentru aXy99):

Am intrat pe un site pentru a ma uita la un film si mi-a apărut ca am virusi și ca sa mi șteargă sa instalez ceva. Nu am instalat nimic si am ieșit repede de acolo, dar nu pare sa am ceva probleme la telefon și ma gândesc ca a fost ceva fals.

| aXy99 a răspuns:

@JicaContra
Nu am antivirus pe telefon si nu am avut niciodata niciun virus. (am Android)
Depinde si pe ce site-uri intri si ce prostii downloadezi.
Dar sa stii ca exista virusi si pe iOS. Poti cauta pe google/Youtube.