Daca apelul este redirectionat catre un numar dintr-o o retea de telefonie prin internet (gen Skype), atunci apelatului ii va aparea numarul apelantului.
Nu se poate identifica un nr ascuns nici cu ordin judecatoresc nici cu telefonia mobila nimeni nu iti va verifica tie un nr ca vrei tu sa stii cine a fost....doar daca patesti ceva si atunci politia va cauta in agenta ta toate nr de telefon....atat
Nici nu e nevoie sa verifice, in momentul in care ai fost apelat, apare in server numarul apelantului la ei, se vede dupa prefiz din ce tara e, nu e mare lucru.
Nu exista apel fara sa se vada numarul in centrala. E de ajuns sa ai pe cineva care lucra acolo si iti spune.
De ex daca formai pe fix telecom nu stiu ce inainte, sunai cu nr ascuns, dar daca sunai la o oficialitate...iti zicea "ai sunat de la numarul...", deci stiau de unde suni.
Plus ca fiind numarul meu si abonamentul meu, ar fi normal sa stiu cine m-a sunat, nu? Ar trebui sa nu existe serviciul de nr ascuns.
E dreptul meu.
Am lucrat in centrala la mari operatori si sunau multi sa intrebe de nr ascunse si nu se puteau vedea deoarece erau directionate catre servere din africa sau asia si nu vedeai nimic...
Nu aveai tu acces. Sunt entitati juridice in tara asta care au vizibilitate in spate, precum SRI.
Pai nu vedeai numarul care a apelat nr acestuia de aici?! Ce naiba centrale is astea, poate vedeai un nr de africa poate, dar nu vedeai ce e in spatele aluia, asta dat.
E ca si cum iei contact fara calc dar calcul nu stie IP-ul, nu merge. Ca e IP al altuia, da, dar un IP trebuie sa vezi.
Dar cum face sa sune cu un nr de banca desi suna de pe altul? Cum pune nr fals in fata?
Sri oricum asculta orice telefon...dar si la firmele de telefonie au acces la tot ce faci tu pe telefon...
Daca e ascuns, cum? Tu nu poti.
Si dupa toate comentariile de aici, sustin ce spune Mosotti. Am avut odata un incident cu cineva. Ma acuzau ca eu ii sun cu numar ascuns. M-am enervat, i-am luat de mana si am mers la Orange (acolo aveam numarul amandoi). Am explicat problema, le-am aratat numarul meu si am zis: spuneti-le (sotilor) daca de pe numarul meu au fost sunati. Angajatul a verificat si a spus ca este alt numar. Nu avea voie sa spuna dar le-a spus reteaua de unde venea. Era chiar alt operator, nu Orange.
Morenastyle întreabă:
alex495 întreabă: