| SanSteffano a întrebat:

Sunteți pregătiți să descoperiți un nivel superior al fotografiei cu P40 Pro?
Cum vi se pare noua experiență Huawei P40ProPlus? O să apară în curând și în România. #VisionaryPhotography

6 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Telefon ce o să aibă vânzări slabe de tot.
Are caracteristici excelente, însă asta nu compensează lipsa a ceea ce numim servicii google.
Doar pentru fotografie îmi cumpăr o cameră foto.
Dacă tot vrei să promovezi un Huawei alege P30 pro New Edition. Nu sunt mari diferențe față de predecesorul său, dar are servicii google. Avantajul e mare de tot cu respect la P40 pro.

| SanSteffano explică (pentru gelu1970):

Ai folosit vreun model din seria P40, incearcă sa instalezi aplicatiile, o sa ai o surpriza, pentru ca majoritatea aplicatiilor de top le regasesti in AppGallery ori MoreApps. Iti respect decizia, sunt unii care vor sa tina un aparat foto greoi dupa ei, e adevarat, sunt fotografi profesionisti, insa nu toti facem poze profi, ci doar imortalizam momentele dragi, iar cea mai rapida modalitate, este camera telefonul.

| gelu1970 a răspuns (pentru SanSteffano):

Am scris că are catacteristici tehnice excelente.
Eu unul, nu aleg un telefon pentru camera foto. Cel puțin aceasta nu e între cerințele primordiale în a alege un terminal mobil.
Însă lipsa gmail, maps, drive, fotos, etc, e gravă. Știu că nu e vina celor de la Huawei însă cei ce merg pe Android aleg alte mărci din această cauză. Cu toată mulțimea de app ce o oferă nu pot înlocui play store.
Eu nu recomand aceste telefoane și cunosc multe persoane ce au renunțat la acestă marcă cu toată splendoarea de cameră foto ce oferă. Colac peste pupăză acum au probleme și cu suministrul procesoarelor Kirin.
O zi bună.

| SanSteffano explică (pentru gelu1970):

Ești subiectiv și de aceea îți accept opinia așa cum este, lipsită de viziune, dar eu personal nu sunt de acord cu ea, ti-o accept dar să știi că ai răspuns exact ca pupăza peste colac happy eu am întrebat ceva, tu răspunzi ce vrei, nu intru în polemică cu tine, dar dacă este ceva grav în ceea ce ai afirmat este doar frica ta, încearcă să ieși puțin din zona ta de confort. Exista alternative și soluții viabile, AppGalery care integrează marea majoritate a aplicațiilor, plus aplicația More Apps de unde poți descarca inclusiv pachetul pentru aplicații Google, pentru Youtube există alternativa Youtube Vanced (fără reclame), pentru Google Docs (există pachetul Microsoft), Adobe PDF funcționează perfect, Mail-ul funcționeză, poți pune ce e-mail vrei, Google Maps funcționează, poți folosi ca alternativă și Here WE GO, la fel de ușor se instalează și Whatsapp, Instagram, Facebook. O zi frumoasă și ție!

| gelu1970 a răspuns (pentru SanSteffano):

Cred că e o discuție fără sens.
Dacă opinia mea e "subiectivă"...
Spui că sunt alternative. Cine își cumpără la ora asta un telefon care nu o să mai aibă acces nici la you tube? Nu o să mai poți vedea nimic. Dar important e că ai o cameră foto ce costă 1400€.
Bună experiență o să ai.

| SanSteffano explică (pentru gelu1970):

Dacă e fără sens, atunci mai citește încă o dată ce ți-am scris mai sus, și trage concluziile, nu o lua pe arătură, doar că nu ai ce comenta. Am înțeles opinia ta.