anonim_4396
| Anonim întreabă:

Telefoane ce platesti doar firma: Samsung,Htc,Sony, Apple.Mare chestie ca are camera mai mare si memorie mai mare, in rest faci cam aceleasi chestii ce poti face si pe un telefon de 500 ron! Ii mai adaugi un card de memorie de 8 GB sau 32 si ai memorie mare, si poti rula orice joc mare gen nfs sau fifa.Sa dai 1200-2000 Ron pe un telefon sau chiar mai mult, mi se pare o prostie.Iti cumperi un telefon ce platesti doar firma si o luna de zile mananci fasole, doar sa aveti o fita de smartphone.

Răspuns Câştigător
| LSMM a răspuns:

Îți înțeleg punctul de vedere. Tinerii de azi, în special, caută să fie conectați la internet oriunde ar merge, să joace cele mai tari jocuri oriunde vor (fără să fie nevoiți să care un laptop după ei), să facă cele mai clare poze în orice moment (bune de pus pe fb, nici nu știi când te apucă să tragi un "selfie", doar n-o să iei după tine un aparat de fotografiat mereu) etc.
Și da, pe ultimul loc vine brand-ul.
Ei asta caută, sunt lucruri banale, care nu le aduc niciun câștig, poate doar like-uri pe facebook (mare comoară pentru majoritatea). Au o satisfacție personală când au lângă ei un telefon care să le îndeplinească "nevoile".
Ce să facă și ei, dacă altceva nu îi preocupă?
Înțelege-i doar.

7 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Corect!

| viotedy a răspuns:

Asa este, acum si fasolea e scumpa... Oricum te plictisesti de el intr-o saptamana si mereu apar altele si mai si, mai e putin si o sa aiba diagonala cat un laptop...

anonim_4396
| Anonim explică:

Eu doar 5 telefoane am schimbat pana acum.Primul meu telefon a fost un Nokia 1310, al 2 a fost un Motorola v360, al 3 un Samsung i 530, de abia la al 4 telefon am trecut si eu la smartphone care a fost un Lg optimus l 3.Si acum recent mi-am achizitionat un Vodafone Smart 4.Nu am fumuri in cap ca altii frate.Habar nu au cum se castiga un ban si ridica pretentii de Iphone sau smartphoane scumpe.

| LenoreVoldaren a răspuns:

Știu că ai dat deja funda, dar nu asta contează. Sunt de acord cu SteFFz99. Contează că fiecare om face ce vrea cu banii săi și îi cheltuie pe ce vrea. Dacă are bani de dat, să dea! Ce-l oprește? Dacă vrei un telefon calumea, să poți face cam orice pe el în limita posibilităților unui telefon (că doar nu se ridică la nivelul unui PC sau laptop) și ai banii pentru el, cumpără-l! De ce nu? Dacă îți permiți, de ce să păstrezi banii în vitrină până trec anii și apoi nu mai au valoare? Asta este problema cu unii, nu mă refer neapărat la tine ci și la alții. Politica asta de ''De ce să dai 500 sau 1000 de lei în plus pe un Samsung? Când poți să păstrezi banii pe altceva (altceva CE mai exact? jocuri de noroc sau?) și cu banii pe care îi ai îți iei un Nokia 1100 sau ceva de genul. laughing Politica asta e complet greșită! Fac pariu că dacă acele persoane care adoptă această opinie, dacă ar câștiga mâine la loto, nu și-ar mai lua Nokia 1100 în veci. Normal că la câți bani ai câștigat, îți iei ceva mai ''marfă''. Acum nu mai ajunge un Samsung S2, mai bine ceva și mai și că doar acum ai mulți bani! Și apropo de jocuri, dacă chiar vrei jocuri gen fifa 14, asphalt 8 n-o să-ți meargă pe un telefon mai ieftin de 1000 de lei în vecii vecilor amin!

| Anonim explică (pentru LenoreVoldaren):

Imi merge nfs shift, care e cam la fel cum e asphalt 8.Imi merge si fifa 14 dar trebuie sa-mi cumpar card de memorie.Fifa 14 merge pe Vodafone smart 3 si nu mi-ar merge pe smart 4 happy?

| LenoreVoldaren a răspuns (pentru anonim_4396):

Înțeleg, și? Dacă ți-ai găsit telefonul care într-adevăr te satisface, bravo ție! Dar nu trebuie să fi invidios pe alții! Invidia nu e bună! Dacă alții au bani și chiar au nevoie sau își doresc mult un telefon hiper-mega-ultra-super performant, lasă-i să-și cumpere! Nu doare pe nimeni de banii altuia, nu-i așa?

Răspuns utilizator avertizat