anonim_4396
| Anonim întreabă:

TPU ajutor am un Orange zali si de cateva zile am probleme cu internetu pe el fie ca ma conectez la o retea sau intru pe date nu ma lasa sa intru pe Magazin play si tot ce tine de acesta dar in schimb google..fb..merg HELP

3 răspunsuri:
| AlexL28 a răspuns:

Incearca sa stergi memoria cache si datele aplicatiei Play Store. Ca sa faci asta mergi la Setari>>Aplicatii>>Play Store>>Si de aici stergi datele si memoria cache, apoi dai oprire fortata, daca iti apare un mesaj de avertizare da ok, sau orice optiune care te lasa sa continui, apoi intra in el din nou. Daca tot nu merge, incearca cu un restart. Daca nici asta nu merge, ai mai putea incerca un wipe data/factory reset, dar iti vei pierde toate datele, adica telefonul va fi ca atunci cand l-ai aprins prima data. Inainte sa faci ultima chestie, in cazul in care celelalte doua tot nu rezolva problema, mai e o cale.
Intra in Setari>>Securitate>>bifeaza "Surse necunoscute", apoi deschide Chrome si cauta "play store apk apkmirror". Cel mia probabil, printre rezultate va fi si un site numit apkmirror. Intra pe el si downloadeaza ultima versiune Play Store de acolo. Dupa ce se downloadeaza, mergi in aplicatia "Downloads" si da pe ceea ce s-a descarcat si instaleaz-o. Doar daca asta nu merge, atunci fai factory reset.

| AlecuAlex a răspuns (pentru AlexL28):

La-m resteat de 2 ori tot nu vrea da o sa incerc sa descarc Play Store de pe apkmirror

| AlecuAlex a răspuns (pentru AlecuAlex):

Apropo daca te ajuta...Eu cand ma conectez la retea nu mai se face albastru semnul ala wi-fi nici la date..cum era inainte.