Hei,
Si eu am patit asa. Daca o sa bagi codul/modelul de 30 de ori o sa iti blocheze telefonul si o sa iti ceara un cont de google si parola pe care le folosesti sa intri pe Samsung apps (contul il puteai gasi in conturi si sincronizare din setari dar acum trebuie sa apelezi la tinerea ta de minte). Dupa ce le bagi corect telefonul o sa se deblocheze singur.
Daca nu tii minte datele incearca sa ii dai o resetare din fabrica, insa ai grija ca iti va sterge tot din el. Poti merge si la magazinul de unde l-ai luat si cere o resoftare.
Uite cum faci, inchizi complet telefonul, apoi tii apasat pe: butonul de deschidere+butonul de home+butonul de volum up sau down, o sa se deschida si o sa-ti apara un meniu, din acel meniu dai factory reset si o sa ti-l reseteze.
ATENTIE! : Asta o sa-ti stearga tot ce ai pe telefon.
Ms. Nu as vrea sa pierd tot dar sa zicem. Daca nu reusesc cu prima varianta...
Ai raspunsurile mai sus. Tot ce poti face e sa incerci sa iti aduci aminte contul google. Daca nu, repecta ce au zis oamenii mai sus. La mine am rezolvat problema renstaland softul. Succes:*
Cand am patit eu am avut noroc ca am stiut parola si contul....in cazul tau nu stiu ce sa zic poate sa te duci la o reprezentanta Orange, Cosmote sau Vodafone de unde l-ai luat si poate te ajuta ei
Apesi pe butonul de inchidere+butonul de meniu+butonul de volum down sau up si o sa-ti apara un meniu si dai factory reset si il reseteaza dar vezi ca-ti va sterge tot din tel!