|

TPU,stiti vreun telefon bunicel cu pretul de 700-900 de lei(nu ma intereseaza marca, numai sa fie bun si daca se poate cu ecran maricel)Funda!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Samsung galaxy grand 2 - ecran mare, unghiuri de vizualizare bune, procesor bunicel, 2G, 3G, 4G, NFC, camera de 8 cu autofocus bunicica, culori bune, claritate buna, merge bine si de aproape macro, filmare 1080p, baterie 2600mAh detasabila, se scoate usor - tine o zi, iar in asteptare cu wifi pornit 1 saptamana, in jocuri nu stiu cum se comporta - cat tine bateria, softul bunicel, memorie 1, 5GB ram / 8GB, card pana la 64GB, viteza buna la net pe 3G, Wifi de 2, 4 si de 5 GHz, GPS, radio, lanterna puternica, cartela mica microsim, senzor de lumina pentru luminozitate automata, sonor bunicel - nu e puternic, dar e clar fara distorsiuni si evident ca mai sunt telefoane bune, asta e unul destul de bunicel. Singura problema care nu e numai la asta e androidul 4.4 kitkat care e bun pentru telefoane fara card de memorie. Mai bun e androidul 4.2, 4.3, 5. Androidul 4.4 blocheaza scrierea pe cardul SD si mai toate aplicatiile care pe 4.2 mergeau, merg numai pe memoria interna. In 4.4 numai cateva aplicatii preinstalate merg bine pe cardul de memorie SD.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Vezi diverse modele la linkul :
http://www.emag.ro/......ricedesc/c

http://www.pcgarage.ro/......e-24-luni/


Toate cele bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La poze pe grand 2 si cred ca si pe alte modele, e bine de pus fotografiere la atingere pe ecran si atunci la atingere pe ecran, focalizeaza intai in zona atingerii, face poza si e OK. Daca se face poza direct din butonul dedicat, o face instantaneu si cum in momentul acela noi atingem telefonul si se scutura, iese neclara - pe cand daca se face la atingere, apare o usoara intarziere pana focalizeaza si face poza cand telefonul e stabil, deci face o poza clara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Merge la el o folie de protectie ca aici -
http://www.okazii.ro/......a166578868
daca e sa se zgaraie se zgarie folia care se poate schimba usor si ecranul ramane ok.

Ca sa se puna bine folia, nu trebuie sa fie praf pe ecran, se sterge usor ecranul cu servetele de hartie sau prosop de bucatarie umezit cu putina solutie de curatat geamuri si se urmareste sa nu ramana nici urma de praf, se pozitioneaza bine, (se pot lipi de folie deasupra 2 bucati de banda adeziva ca sa poata fi tinuta mai bine folia la pozitionare) si se pune de la un capat spre celalalt. Daca totusi apare un fir de praf, se poate scoate cu banda adeziva - se ridica folia (tot cu o bucata de banda adeziva) si se introduce banda adeziva intre folie si ecran, praful se lipeste de banda, se scoate banda si se lipeste la loc folia.

La fel, ar merge bine si o husa http://www.okazii.ro/......a167844214 - marginile husei la butoane ar trebui taiate ca aici http://s13.postimg.org/uq9qitwlj/image.jpg http://s29.postimg.org/hxfiknknb/image.jpg (in felul asta telefonul se introduce mai usor in suport - nu se agata husa de butoane si in plus butoanele sunt mai accesibile - taierea trebuie facuta in asa fel incat sa nu se fisureze plasticul - merge o pila fina - eu am folosit un minipolizor) sau se poate folosi o husa de silicon http://www.okazii.ro/......a173632603

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Samsung Galaxy S3.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia-ti un S3 Neo http://www.emag.ro/......DX4VZBBBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Telefon mobil Allview V1 Viper S... are 5 inch, procesor quad core 1, 4 ghz, 2 gb Ram. Il poti folosi foarte bine la jocuri, ruleaza jocurile foarte bine, am avut ocazia sa il folosesc (cel mai bun prieten al meu are acest telefon). El il mai foloseste si la poze, editat poze, are camera de pe spate de 13 MP si cea de pe fata 5 MP. Baterie 2500 mAh. Telefonul este si dual-sim

Ce am scris aici e pe scurt, mai bine vezi chiar tu http://www.emag.ro/......DLBXCBBBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează