| Yusuke16 a întrebat:

Tpuuuuuuuuu urgent! M-am trezit de dimineata si vroiam sa apelez la Cronos sa vad cate min si alte alea mai am(sunt pe Orange).Si trebuia sa tastez 415 si sa apelez dar eu fiind pe jumatate adormit am apelat 412 si cand am vazut ca aparea imaginea ca si cum ar fi raspuns cineva am inchis.Am sunat iar sa vad ce se intampla si imi intrase o melodie englezeasca.Ce este 412? sau este vreo eroare? Aoleo poate ma trezesc cu pompierii pe la usa.

Răspuns Câştigător
| 2SLoW4Me a răspuns:

Nu te trezesti cu nimic happy Eu cand sun imi spune "Ai apelat un nr gresit" si sunt tot in Orange deci nu e nicio problemawinking Funda? puppy dog eyes

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu te speria. Nu este nimic in Orange. Am sunat si eu si zice ca am tastat un numar gesit. Pompierii, politia, etc se apeleaza numai cu 112.

| Razor4free a răspuns:

Dar ce melodie?
Sunt asa curios!

| Yusuke16 explică (pentru Razor4free):

Era un ton de asteptarelaughing

| Razor4free a răspuns (pentru Yusuke16):

Aaa...

| LikeGreen a răspuns:

Scuze ca spun insa mie mi se pare cam ridicol sa spui ca vor veni pompieri la tine sunand la 412
Eu zic sa stai calm ca nu va veni nimeni la tine, si data vitoare nu mai suna dupa ce te trrezesti sfatul meu happy
Funda?

| Yusuke16 explică (pentru LikeGreen):

Am zis pompierii sau cine stie ce altceva
Aterizeazaaaa la usaaa meaaalaughing

| mihai_7264 a răspuns:

Cred ca este o prostie din aia la care sa iti iei muzica direct de pe telefonul mobil. FUNDA?